Sådan Udskrives Et Dokument Med En Bog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Et Dokument Med En Bog
Sådan Udskrives Et Dokument Med En Bog

Video: Sådan Udskrives Et Dokument Med En Bog

Video: Sådan Udskrives Et Dokument Med En Bog
Video: En spændt kamp mellem en paraplegisk killing og en storebror kat. 2024, April
Anonim

Udskrivning af et dokument i bogformat er en af standardindstillingerne for moderne teksteditorer. Denne procedure er organiseret forskelligt i forskellige anvendelser af denne art. Ofte bruges Microsoft Office Word-processor til at arbejde med tekstdokumenter.

Sådan udskrives et dokument med en bog
Sådan udskrives et dokument med en bog

Nødvendig

Microsoft Office Word 2007

Instruktioner

Trin 1

Start tekstbehandleren Microsoft Word og indlæs et dokument i det, hvis tekst skal udskrives i stående format.

Trin 2

Gå til fanen Sidelayout i applikationsmenuen, og klik på den største knap i kommandogruppen Sideopsætning - Felter. Åbn et vindue med detaljerede indstillinger for sideparametre ved at vælge den nederste linje i rullelisten - "Brugerdefinerede felter".

Trin 3

Find indskriften "flere sider" i afsnittet "Sider" på fanen "Felter" - en rulleliste er placeret til højre for den, hvor du skal vælge linjen "Brochure". I dette afsnit vises en anden rulleliste ("antallet af sider i brochuren"), hvor du kan indstille en grænse for antallet af sider i den bog, der oprettes. Som standard er der ingen begrænsninger, dvs. et åbent dokument udskrives fuldt ud.

Trin 4

Juster størrelsen på indrykkene mellem teksten og arkets kanter i afsnittet "Margener". Afhængigt af hvordan du planlægger at binde den bog, du opretter, skal du muligvis indstille en ikke-nul-værdi i feltet "Binding". Word indstiller automatisk sideretningen "liggende", og du kan ikke ændre denne indstilling.

Trin 5

Hvis A4-ark bruges til udskrivning, skal du springe dette trin over, ellers skal du indstille den ønskede størrelse i afsnittet "Papirstørrelse" på fanen med samme navn.

Trin 6

Hvis siderne i dokumentet har nummerering eller sidehoveder og sidefødder, skal du under fanen "Papirkilde" indstille parametrene for deres placering på bogens ark.

Trin 7

Klik på OK, og forbered printeren til udskrivning - sørg for, at den er sluttet til din computer, tilsluttet og forsynet med tilstrækkeligt papir og toner.

Trin 8

Send dokumentet til udskrivning ved at ringe til den tilsvarende dialog ved at trykke på ctrl + p tastaturgenvej.

Anbefalede: