Sådan Tilsluttes Musikcentret Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Musikcentret Til En Computer
Sådan Tilsluttes Musikcentret Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Musikcentret Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Musikcentret Til En Computer
Video: Как стричь ЖЕНСКИЕ СТРИЖКИ! Женская стрижка на ДЛИННЫЕ ВОЛОСЫ! Стрижка ИТАЛЬЯНКА! Пошагово! 2024, Kan
Anonim

Moderne musikcentre har akustik af høj kvalitet. I stedet for at købe dyre højttalere til din computer kan du tilslutte hub'en via en standard line-out på dit lydkort. Dette hjælper dig med at få god lyd med minimal hardwareinvestering.

Sådan tilsluttes musikcentret til en computer
Sådan tilsluttes musikcentret til en computer

Er det nødvendigt

  • - musikcenter med AUX-tilstand;
  • - AUX-ledning

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at musikcentret har AUX. For at gøre dette skal du finde den tilsvarende knap blandt de tilgængelige tilstande på fjernbetjeningen eller se, om midten har to stik i forskellige farver på bagpanelet (normalt gul og rød).

Trin 2

Gå til en hardware- eller radiobutik, og køb det relevante kabel. Køb en 3,5 mm forlængerledning, hvis det er nødvendigt.

Trin 3

Tilslut kablet til din computer gennem line-out-stikket (normalt det midterste grønne hul på dit lydkort). Sæt de to andre stik i AUX-hullet.

Trin 4

Tænd for midten, og vælg AUX-tilstand, foretag alle de passende lydindstillinger. I lydkortdriverdialogboksen skal du definere enheden som "Højttalere" eller "Subwoofer". Test lyden.

Trin 5

Hvis lyden ikke afspilles, skal du køre hjælpeprogrammet for at kontrollere lyddriveren (navnet afhænger af lydkortets model). Kontroller selv de nødvendige indstillinger, og prøv at tilslutte kablet igen, kontroller forbindelserne.

Trin 6

Hvis musikcentret har en videoafspilningsfunktion, skal sættet indeholde et kabel, der tilsluttes videokortet via S-Video-udgangen. Brug et S-Video-2RCA-kabel for at få den bedste kvalitet. Hvis stikket ikke passer, kan du bruge RCA-adapteren til tilslutning, der leveres med ethvert grafikkort. Efter installationen kan du bruge RCA-2RCA-ledningen.

Anbefalede: