Sådan Tilsluttes En Computer Til Musikcentret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Computer Til Musikcentret
Sådan Tilsluttes En Computer Til Musikcentret

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Musikcentret

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Musikcentret
Video: Hvordan overfører jeg billeder fra HTC mobil til PC.? 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil tilslutte musikcentret til din computer, har du kun brug for en speciel adapterkabel og lidt fritid.

Sådan tilsluttes en computer til musikcentret
Sådan tilsluttes en computer til musikcentret

Er det nødvendigt

Computer, musikcenter, adapterkabel

Instruktioner

Trin 1

Når du planlægger at forbinde musikcentret til en personlig computer, skal du anskaffe en speciel adapterkabel, der giver dig mulighed for at synkronisere driften af enhederne. Du har muligvis brug for to typer ledninger: med et forgrenet stik i begge ender (nyttigt, når du tilslutter musikcenteret til en pc via en subwoofer) og en ledning med et forgrenet stik i den ene ende (krævet for direkte forbindelse af centret til en computer). Som du allerede har forstået, er der to måder at forbinde musikcentret til en pc, som vi vil overveje mere detaljeret.

Trin 2

Tilslutning af musikcenteret til en pc via en subwoofer.

Hvis du ser på bagsiden af dit musikcenter, vil du se to stik tæt på hinanden (lydindgange). Indsæt den ene todelt ende af ledningen i disse stik, mens den anden adskilte ende skal sættes i subwooferen (i stedet for højttalerne). Tænd for musikcentret, og indstil det til "AUX" -afspilningstilstand.

Trin 3

Tilslutning af musikcenter til computeren direkte.

I dette tilfælde har du brug for en ledning, hvor den ene ende vil være udstyret med et forgrenet stik og den anden med en enkelt. Sæt det todelte stik i stikkene på musikcentret. Det faste stik skal indsættes i lydudgangen på bagsiden af computeren. I dialogboksen, der åbnes, skal du definere enheden som "Centerkanal / subwoofer". Efter tilslutning skal du tænde for musikcenteret og aktivere tilstanden "AUX". Således opretter du den korrekte forbindelse af centret til pc'en.

Anbefalede: