Sådan Tilsluttes Et Tastatur Til En Tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tastatur Til En Tablet
Sådan Tilsluttes Et Tastatur Til En Tablet

Video: Sådan Tilsluttes Et Tastatur Til En Tablet

Video: Sådan Tilsluttes Et Tastatur Til En Tablet
Video: The Last Padawan 2 | A Short Star Wars Story | Fan Film 2024, Kan
Anonim

Tabletcomputere er multifunktionelle enheder, der ikke kun kan bruges til underholdning, men også til arbejde. Nogle tabletbrugere finder ud af, at tastaturet på deres berøringsskærm ofte ikke er brugervenligt nok til at skrive. For at rette op på denne ulempe kan du slutte et eksternt tastatur til tabletten.

Sådan tilsluttes et tastatur til en tablet
Sådan tilsluttes et tastatur til en tablet

Er det nødvendigt

  • - tablet på Android-platformen
  • - USB-adapter til fysisk tilslutning af tastaturet.

Instruktioner

Trin 1

Forbindelsesmetoden afhænger af den type enhed, du opretter forbindelse. I tilfælde af at du bruger et trådløst tastatur, aktiveres udskrivningsfunktionen ved hjælp af Bluetooth. For at tilslutte et almindeligt tastatur skal du bruge en USB til mini- eller mikro-USB-adapter.

Trin 2

Hvis du tilslutter en trådløs enhed, skal du først aktivere Bluetooth. For at gøre dette skal du åbne indstillingsmenuen og bruge den tilsvarende parameter. Derefter skal du tænde for tastaturet ved at trykke på knappen for at tænde det.

Trin 3

I vinduet Bluetooth-enhedssøgning vil du se navnet på dit tastatur. Tryk på tabletskærmen, derefter bliver du bedt om at indtaste en adgangskode for adgang. Indtast en adgangskode på tastaturet, og tryk derefter på Enter. Gentag derefter posten i vinduet på din tablet. Hvis adgangskoden blev indtastet korrekt, parres enhederne, og du kan begynde at bruge tekstindtastningsfunktionerne på den tilsluttede enhed. Brug menuen Sprog og input på dit tabletsystem til at tilpasse tegnlayoutet.

Trin 4

For at tilslutte et fysisk tastatur til enheden skal du bruge programmet ruKeyboard. For at gøre dette skal du installere det på tabletten gennem sektionen "Play Butik" i systemet. Når installationen er afsluttet, skal du starte den via genvejen, der vises på tabletens hovedskærm.

Trin 5

Gå til afsnittet "Indstillinger" - "Sprog og input". Angiv ruKeyboard i elementet Input Method. I vinduet i selve programmet skal du vælge "Hardwaretastatur". Tilslut derefter dit tastatur til enheden, og test dens funktionalitet i vinduet til ethvert program, der kræver tekstinput. Tastaturet er nu installeret på tabletten.

Trin 6

Hvis der er problemer med sæt af tegn i løbet af arbejdet, så prøv at gå til systemindgangsindstillingerne og vælg et andet layout. For en mere nøjagtig justering af input kan du også bruge ruKeyboard-menuen ved at vælge din fra listen over producenter af tilsluttede enheder.

Anbefalede: