Sådan Tilsluttes Et Modem Til En Tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Modem Til En Tablet
Sådan Tilsluttes Et Modem Til En Tablet

Video: Sådan Tilsluttes Et Modem Til En Tablet

Video: Sådan Tilsluttes Et Modem Til En Tablet
Video: Кто Найдет Mu0026M's в Бассейне Skittles, Получит 10,000$ - Челлендж 2024, April
Anonim

3G-modemet kan bruges i Android-tablets. Med denne enhed kan du få adgang til Internettet. Modemet er forbundet via det tilsvarende USB-stik på enhedens krop, og for at få adgang til Internettet skal du indstille de nødvendige indstillinger via tabletmenuen.

Sådan tilsluttes et modem til en tablet
Sådan tilsluttes et modem til en tablet

Instruktioner

Trin 1

Lås op for tabletten, og brug knappen "Indstillinger" i enhedens hovedmenu for at få adgang til forbindelsesindstillingerne. I sektionen "Trådløse netværk" - "Mobilt netværk" skal du vælge den menu, der vises.

Trin 2

Marker afkrydsningsfeltet ud for Dataoverførsel for at aktivere forbindelsen via 3G-mobilnetværk.

Trin 3

Installer modemmet i USB-porten på tabletten. De fleste enheder bruger en mini- eller mikro-USB-udgang. For at installere modemmet skal du muligvis tilslutte en speciel adapter, som kan købes i en mobiltelefon, tilbehør og computerforsyningsbutik. Tilslut adapteren til tabletporten, og installer et USB-modem i den anden ende af ledningen.

Trin 4

Vent til enheden registreres i systemet, hvorefter du får vist 3G-netværksikonet øverst på skærmen. Gå til APN Access Point sektionen for at tilføje en ny indstilling til modemet. Vælg Nyt adgangspunkt.

Trin 5

Indtast dine operatøroplysninger, som kan være angivet i brugsanvisningen til modemmet. Nogle af indstillingerne kan også aktiveres automatisk, hvis dit modem er låst for en bestemt operatør. Kontroller de indtastede parametre. Felterne APN, "Brugernavn", "Adgangskode" er særligt vigtige.

Trin 6

For Beeline er APN-punktet internet.beeline.ru. For MTS skal du angive parameteren internet.mts.ru, og for Megafon skal du blot indtaste internetværdien. Brugernavnet svarer til navnet på din operatør i det latinske alfabet (mts eller beeline). For Megafon skal du indtaste brugernavnet gdata. Adgangskoden til adgang til netværket er den samme som brugernavnet. Indtast parameter 250 i MCC-feltet. Hvis du bruger MTS, skal du angive 01 for MNC-værdien, 99 for Megafon og 02 for Beeline.

Trin 7

Gem dine ændringer, og vent et par sekunder, indtil indstillingerne gælder. Hvis alle parametre er indtastet korrekt, efter skift til "Browser" -programmet, vil du være i stand til at se sider på Internettet.

Anbefalede: