Sådan Slukkes Intercom

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Intercom
Sådan Slukkes Intercom

Video: Sådan Slukkes Intercom

Video: Sådan Slukkes Intercom
Video: Ежегодная конференция об автоматизации коммуникаций INTERCOM’19 2024, Kan
Anonim

For at forhindre, at fremmede kommer ind i beboelsesbygninger, er intercoms installeret på indgangsdørene til indgange, porte, porte. En intercom er en elektronisk enhed bestående af et anti-vandal udendørs panel med et tastatur, en switch, der oversætter signaler fra intercom til en bestemt lejlighed, en abonnentenhed og en låseanordning.

Sådan slukkes intercom
Sådan slukkes intercom

Instruktioner

Trin 1

Princippet om driften af samtaleanlægget er simpelt: den besøgende ringer lejlighedsnummeret og opkaldsknappen på tastaturet, signalet passerer gennem tavlen og går til den ønskede lejlighed. Opkaldet ankommer til abonnentstationen, hvorfra ejerne af lejligheden kan bruge en talebesked til at forhøre sig om den besøgendes identitet, formålet med besøget og derefter åbne låsen på hoveddøren med en knap, der har en specifik kodning. Nøglen bringes til læseren, døren åbnes. For det andet, som beskrevet tidligere, ved at ringe til abonnenten på intercom, der åbner døren med en knap fra enheden. For det tredje ved at skrive en bestemt kode på tastaturet for at komme ind i intercom-menuen.

Trin 2

Imidlertid går nøglerne til samtaleanlægget meget ofte tabt, og samtalerne går i stykker. Hvordan kommer man ind i huset i dette tilfælde? Det er godt, hvis låseanordningen er elektromagnetisk. Det holder bare døren lukket. Med et langt, stærkt tryk på døren, åbner den sig selv. Du kan også holde et fremmedlegeme mellem låsepladerne.

Trin 3

Du kan selv slukke for intercom på flere måder. Det hele afhænger af enhedens mærke. For eksempel kan Vizit-intercom slukkes fra gaden ved at trykke på * (asterisk) -knappen og holde den nede i et par sekunder. Enheden slukkes i 10 minutter.

Trin 4

Du kan slukke for samtaleanlægget ved at afbryde det fra strømforsyningen. Det drives normalt af det fælles husnetværk. Intercom-enheden er installeret i det elektriske panel i stueetagen eller mellem etager. Åbn klappen, og sluk for intercom med vippekontakten.

Trin 5

Den mest almindelige måde at deaktivere intercom er softwarelukning. For at gøre dette skal du åbne intercom-systemmenuen fra tastaturet på indgangsdøren og derefter slukke for den. Hvert intercom-mærke har sin egen lukningsalgoritme. Normalt er han kendt af mestrene, der installerer og konfigurerer samtaleanlæg. Men hvis du ønsker det, kan disse oplysninger findes på Internettet.

Anbefalede: