Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev Til En Bærbar Computer
Video: USB-C dockingstation til 2 skærme 2024, Kan
Anonim

Der er tidspunkter, hvor en bærbar computers optiske drev fejler. Det kan tage noget tid for en garantireparation eller udskiftning, og på en bærbar computer skal du omgående åbne disken. Selvfølgelig kan du gå til dine venner, oprette et virtuelt diskbillede, kopiere det til et USB-flashdrev, downloade et program til montering af virtuelle billeder og bruge det til at åbne disken. Men du kan gøre det anderledes. Tag diskettedrevet fra din hjemmecomputer og tilslut det midlertidigt til din bærbare computer. Den anden metode vil være meget hurtigere og mere bekvem.

Sådan tilsluttes et diskettedrev til en bærbar computer
Sådan tilsluttes et diskettedrev til en bærbar computer

Er det nødvendigt

Bærbar, USB- eller SATA-diskettedrev, USB-IDE / SATA-adapter

Instruktioner

Trin 1

Den måde, du tilslutter drevet til din bærbare computer, afhænger af grænsefladen på dit drev. Hvis du har et USB-drev, skal du slutte det til en hvilken som helst USB-port og tænde den bærbare computer. Vent, mens systemet registrerer ny tilsluttet hardware og installerer drivere. Når vinduet "Enheden er tilsluttet og klar til at arbejde" vises, skal du gå til "Denne computer". Ikonet for det tilsluttede drev vil være der. Nu kan du bruge det.

Trin 2

Hvis du har et SATA-drev, skal du købe en speciel USB-IDE / SATA-adapter for at slutte den til din bærbare computer. Derudover kan du via denne adapter ikke kun tilslutte optiske drev, men også harddiske og andet udstyr, der understøtter disse grænseflader.

Trin 3

Tilslut USB-IDE / SATA-adapteren til USB-porten på din bærbare computer. Tilslut nu dit optiske drev til USB-IDE / SATA-adapteren. Yderligere strømforsyninger er inkluderet i disse adaptere. Tilslut diskettedrevet til strømadapteren, og sæt adapteren i en stikkontakt.

Trin 4

Tænd din bærbare computer. Vent til operativsystemet starter. Guiden Connect og ny hardware skal fungere, ligesom med USB-drevet. Yderligere er proceduren den samme.

Trin 5

Hvis enheden ikke automatisk blev registreret af systemet, skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" og vælge "Egenskaber". Vælg derefter fanen "Enhedshåndtering". En liste over udstyr vises. Højreklik på den øverste linje og vælg "Opdater hardwarekonfiguration.

Trin 6

Hvis "Uidentificeret enhed" vises på listen, skal du højreklikke på den og vælge "Opdater driver". I det næste vindue skal du vælge "Søg automatisk efter drivere". Hvis du har en internetforbindelse, kan du markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Brug internettet".

Anbefalede: