Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev
Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev

Video: Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev

Video: Sådan Tilsluttes Et Diskettedrev
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Den mest almindelige måde at opgradere en pc på er at installere og slutte et diskettedrev til det. Denne handling kræver ikke kontakt med servicecentret, da det ikke er svært at tilslutte drevet, og alt hvad du behøver er en lille skruetrækker, der passer til de små skruer i systemenhedens kasse.

Sådan tilsluttes et diskettedrev
Sådan tilsluttes et diskettedrev

Instruktioner

Trin 1

Sluk for din computer, og afbryd strømmen fra den. Fjern systemdækslets sidelåg. Fjern toppen af fronten af kabinettet, fjern plastdækslet, hvor det nye drev skal installeres.

Trin 2

Se nærmere på ledningerne og stikkene på bundkortet. Harddiske og drev er normalt forbundet til stik med samme interface: ATA eller SATA. Følgelig vil kablerne, som de er forbundet med bundkortet, også være de samme. Beslut om rækkefølgen for tilslutning af drevet. Afhængigt af dette skal du sætte jumperen på den i “Master” eller “Slave” position.

Trin 3

Hvis der er et ledigt stik på de tilsvarende kabler i systemenheden, skal du, efter at have tidligere installeret drevet på det angivne sted øverst i kabinettet udefra, tilslutte det til det tilsvarende stik på drevet. Hvis der ikke er noget ledigt stik tilbage på de anvendte kabler, skal du slutte et nyt kabel fra drevsættet til bundkortet. I fremtiden kan andre drev og harddiske tilsluttes dette kabel. Tilslut ledningsforsyningsspændingen fra strømforsyningen til det tilsvarende stik.

Trin 4

Fastgør drevet med låseskruerne. Indsæt og luk sidedækslet på kabinettet til systemenheden. Tænd for din computer. Hvis installationen blev udført korrekt, registreres drevet automatisk i BIOS og bliver tilgængeligt til drift i operativsystemet.

Anbefalede: