Sådan Tilsluttes Et Xbox Joystick Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Xbox Joystick Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et Xbox Joystick Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Xbox Joystick Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Xbox Joystick Til En Computer
Video: This Will Kill Your Computer 2024, Kan
Anonim

Xbox er en meget populær videospilkonsol udviklet af Microsoft. Derfor vil mange mennesker købe det, men efter at have købt en Xbox opstår der forskellige problemer. Et af disse problemer er at forbinde joysticket til computeren. For at gøre dette skal du udføre et par enkle, sekventielle trin.

Sådan tilsluttes et xbox joystick til en computer
Sådan tilsluttes et xbox joystick til en computer

Er det nødvendigt

Personalecomputer, Internet

Instruktioner

Trin 1

Før du slutter din Xbox-joystick til din computer, skal du først slutte den til din konsol. For at gøre dette skal du sætte stikket på gamepad-ledningen i en hvilken som helst USB-port på konsollen.

For at tænde din Xbox ved hjælp af din controller skal du trykke på Start-knappen. Du kan også udføre denne handling ved at trykke på Xbox Navigator-knappen. (Hvis du har brug for at afbryde gamepad'en, skal du trække stikket ud af stikkontakten. Det er meget vigtigt, at du trækker i stikket, ikke ved ledningen). Joysticket er nu tilsluttet computeren. Dernæst skal du slutte joysticket til din computer.

Trin 2

Xbox Controller Support Program til Windows giver dig mulighed for at bruge et Xbox-joystick på en computer, der kører Windows XP. For at gøre dette skal du downloade det givne program. Dette kan gøres fra hjemmesiden www.windowsgaming.com. Dette er det officielle websted for virksomheden, der leverer den nødvendige software. Download det ønskede program. Installer derefter det downloadede arkiv. For at gøre dette skal du køre installationsfilen og angive installationsplaceringen. Det er bedst at installere i systemmappen på din harddisk

Trin 3

Derefter computeren.

Når du har installeret Xbox Controller Support Program til Windows og tilsluttet controlleren til en USB-port på din computer, kan du teste det, hvis du vil. For at gøre dette skal du gå til Windows Kontrolpanel og vælge ikonet "Game Controllers", dvs. "Game Controllers". Dette afslutter tilslutningen af Xbox-joysticket til computeren. Således kan du forbinde mange spilenheder, kun softwaren er forskellig for alle. Her er alle de trin, du skal tage for at forbinde dit joystick til din Xbox-computer. Generelt er dette meget let at gøre, det vigtigste er at følge de trinvise instruktioner.

Anbefalede: