Sådan Slukkes Tastaturlyd

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Tastaturlyd
Sådan Slukkes Tastaturlyd

Video: Sådan Slukkes Tastaturlyd

Video: Sådan Slukkes Tastaturlyd
Video: Sådan slukkes silobrande - del 3 2024, April
Anonim

Deaktivering af tastaturets kliklyde varierer fra enhed til enhed, selvom den generelle adfærd stort set forbliver den samme. Tastaturlyde er standard på alle mobile enheder og kan derfor tændes eller slukkes af brugeren efter ønske.

Sådan slukkes tastaturlyd
Sådan slukkes tastaturlyd

Instruktioner

Trin 1

For at slå iPhone-tastaturets kliklyde fra, skal du åbne menuen "Indstillinger" på hovedsiden på din mobile enhed og vælge sektionen "Lyde". Den sidste linje på listen over lydindstillinger er "Keyboard click". Flyt vippeknappen til inaktiv position, og vent på, at skifterens farve skifter fra blå til grå.

Trin 2

Tryk på lydstyrketasten med pil ned-symbolet placeret i slutningen af enheden i Samsung Wave-telefonen baseret på Bada-platformen for at deaktivere tastelyde. Vent til lydstyrkeskyderen vises på skærmen på den mobile enhed, og flyt den til position 0.

Trin 3

Åbn hovedmenuen "Start" på Samsung SGH-i900 WiTu (Omnia) -telefonen, og gå til "Indstillinger" for at ændre indstillingerne for tastaturlydene. Udvid linket Lyde og underretninger, og fjern markeringen af linjerne på skærmkraner og enhedsknapper.

Trin 4

Det generelle princip om at deaktivere tastaturlyde til smartphones, der kører Windows Mobile, er at bruge indstillingspunktet i hovedmenuen Start. Afhængigt af enhedens model kan nogle genstande have forskellige navne, men princippet ændres ikke. Gå til sektionen for personlige indstillinger, og udvid linket "Telefon". Vælg "Tastatur", og anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Deaktiveret".

Trin 5

På de fleste Nokia-telefonmodeller skal du udvide sektionen Indstillinger og udvide linket Signaler. Flyt derefter lydstyrkeskyderen til 0.

Trin 6

Nogle LG-telefonmodeller kræver en anden tilgang. I dem skal du ringe til enhedens hovedmenu og derefter gå til afsnittet "Profiler". Udvid linket "Generelt" i det åbnede profilkatalog, og vælg kommandoen "Konfigurer". Indstil tastaturets lydstyrke til 0 i tastens lydstyrkeposition.

Anbefalede: