Sådan Tilsluttes Et Webkamera Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Webkamera Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Et Webkamera Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Webkamera Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Webkamera Til Et Tv
Video: How to connect a USB webcam to a SMART tv 2024, April
Anonim

Det er umuligt at forbinde et almindeligt webcam med en USB-grænseflade til et tv med et analogt signal, men du kan gøre dette ved at bruge systemenheden som adapter. Du kan også købe en anden webcam-model.

Sådan tilsluttes et webkamera til et tv
Sådan tilsluttes et webkamera til et tv

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - Webcam
  • - computersystemenhed.

Instruktioner

Trin 1

Brug en webcam-model, der fungerer med et analogt signal. Disse sælges i husholdningsapparater, salgssteder for radioprodukter osv., Men det er bedst at bestille dem online. Dette er den eneste måde at oprette forbindelse direkte på. Selvom dit tv har en USB-grænseflade, har du simpelthen ingen steder at installere kameradriveren, og det genkendes ikke af systemet. Der er også mulighed for at bruge en personlig computer som adapter. Her kan du se nærmere på, hvilke stik der er tilgængelige på dit tv og din videokontroller - HDMI, VGA, DVI, SVideo osv.

Trin 2

Tilslut computeren til tv'et ved hjælp af specielle kabler og adaptere. Hvis det er muligt, skal du justere opløsningen, så det er praktisk for dig at bruge skærmen som en skærm. Derefter skal du slutte dit webcam til USB-porten på din computer ved hjælp af et tilslutningskabel.

Trin 3

Installer enhedsdriveren fra den disk, der fulgte med købet, og juster opløsningen og andre parametre i et specielt hjælpeprogram eller i menuen "Enheder" i computerens kontrolpanel.

Trin 4

Placer dit webcam, så det, du vil se, falder inden for dets synsfelt. Hvis kablet ikke er nok til installation, skal du bruge specielle USB-forlængerledninger, der sælges i computerbutikker. Nu er tv'er allerede til salg med analoger af computeroperativsystemer installeret på dem, men selv de understøtter ikke arbejde med webkameraer, da deres (kamera) data oprindeligt var beregnet til en anden platform og simpelthen ikke vil blive genkendt af systemet, da et resultat, som kameraet ikke kan fungere på.

Anbefalede: