Sådan Slukkes Computerskærmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Computerskærmen
Sådan Slukkes Computerskærmen

Video: Sådan Slukkes Computerskærmen

Video: Sådan Slukkes Computerskærmen
Video: SÅDAN FÅR DU EN TÆND / SLUK KNAP 2024, Kan
Anonim

Skærmen til den bærbare computer trækker en ret stor mængde strøm, så det kan reducere computerens strømforbrug betydeligt, hvis du slukker det, hvis du ikke har brug for det i et stykke tid. Der er flere måder at slukke for din bærbare skærm.

Sådan slukkes computerskærmen
Sådan slukkes computerskærmen

Instruktioner

Trin 1

Du kan slukke for computerskærmen ved hjælp af genvejstaster på dens tastatur. Genvejstaster til bærbare computere fungerer generelt i alle operativsystemer. For at slukke for den bærbare computerskærm skal du trykke på Fn-tasten, der er i nederste række, mellem alt="Image" og CTRL, og uden at frigive den, skal du trykke på monitor off-tasten, som er bundet til en af funktionstasterne (F1 - F12). Skærmen slukkes, men efter at have trykket på en vilkårlig tast, berørt musen eller berørt touchpad'en, genoptager den sit arbejde igen.

Trin 2

Skærmen kan også slukkes ved at lukke låget til den bærbare computer. Som standard går den bærbare computer automatisk i standby eller dvaletilstand med lukket låg, men du kan fortryde denne handling. Gå til menuen "Start", og vælg genvejen "Kontrolpanel". I Windows-kontrolpanelet skal du gå til strømindstillingerne (startet, når du klikker på genvejen med samme navn). Gå til fanen "Avanceret" i den dialogboks, der åbnes. På denne fane kan du vælge handlinger, der kun er specifikke for bærbare computere. Vælg elementet "Når du lukker låget på den bærbare computer …", og klik på rullelisten på linjen "Ingen handling påkrævet". Skærmen til den bærbare computer kan nu slukkes ved at lukke låget. Når du åbner dækslet, tændes skærmen automatisk.

Trin 3

Skærmen til den bærbare computer kan også slukke automatisk, hvis brugeren er inaktiv i et stykke tid. Tiden til at slukke for skærmen kan også justeres i strømindstillingerne. Indstil den påkrævede tid for displayet til at slukke for lysnettet og batteridrift. Dette hjælper dig med at spare tilstrækkelig energi, mens du er væk fra computeren, da den bærbare skærm trækker en masse elektrisk energi.

Anbefalede: