Sådan Skifter Du Numre På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Numre På Tastaturet
Sådan Skifter Du Numre På Tastaturet

Video: Sådan Skifter Du Numre På Tastaturet

Video: Sådan Skifter Du Numre På Tastaturet
Video: SÅDAN FÅR MAN SIT TASTATUR TIL AT SKIFTE BAGGRUND 2024, April
Anonim

Det er ofte ikke særlig praktisk at udskrive numre på knapper i en lang række. Der er et valgfrit numerisk tastatur, der letter skrivning på tastaturer i fuld størrelse.

Sådan skifter du numre på tastaturet
Sådan skifter du numre på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Et computertastatur i fuld størrelse indeholder to tasteblokke, en primær og en sekundær. Hovedblokken indeholder en længderække med numeriske knapper, alfabetet, mellemrumstasten og funktions- og kontroltaster såsom Enter og om Shift. Den ekstra blok indeholder kun tal og symboler. Knapperne er arrangeret som i en almindelig regnskabsberegner. Dette giver dig mulighed for hurtigt og uden fejl at skrive store talrække samt udføre aritmetiske operationer på dem.

Trin 2

For at aktivere opkald af numre på et tastatur i fuld størrelse skal du trykke på NumLock-tasten, som normalt er placeret i øverste venstre hjørne af numerisk tastatur. Nogle tastaturer kan have denne knap et andet sted. Når opkaldstilstand er aktiveret, lyser en af de tre lysdioder på tastaturet. Når der trykkes på knappen igen, sker omvendt skift, mens tasterne på den digitale blok duplikerer pilene såvel som End, Home og nogle andre.

Trin 3

Mange kompakte bærbare computere har ikke et ekstra numerisk tastatur på deres tastaturer. I stedet giver det muligheden for nemt at indtaste tal fra det alfabetiske tastatur. Undersøg tastaturet til den bærbare computer. Computerproducenter satte tal på knapperne på hovedtastaturet sammen med bogstaver. Deres konfiguration gentager generelt placeringen af numrene på NumPad. På et alfabetisk tastatur ser det sådan ud: "b" - 0; "O", "l", "d" - 1, 2, 3; "G", "w", "u" - henholdsvis 4, 5, 6. Tallene 7, 8 og 9, uanset inputtilstand, bevarer deres eneste betydning.

Trin 4

Skift af det alfabetiske tastatur på den bærbare computer til numerisk inputtilstand er det samme som for tastaturet i fuld størrelse - ved at trykke på NumLock-knappen. For kort at skifte tastaturet til den numeriske inputtilstand skal du trykke på Fn-knappen og samtidig trykke på de nødvendige knapper på hovedtastaturet.

Anbefalede: