Sådan Skifter Du Sprog På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Sprog På Tastaturet
Sådan Skifter Du Sprog På Tastaturet

Video: Sådan Skifter Du Sprog På Tastaturet

Video: Sådan Skifter Du Sprog På Tastaturet
Video: Skift tastaturet på Samsung-smartphones | Android-tip | Aktiver Gboard | GUIDE 2024, Marts
Anonim

Når der indtastes tekst fra tastaturet, står mange brugere over for behovet for at ændre sproget, for eksempel for at vise mærker. Der er tre måder, hvorpå du kan skifte inputsproget.

Skifter layout
Skifter layout

Er det nødvendigt

Personlig computer

Instruktioner

Trin 1

Skift inputsproget ved hjælp af værktøjslinjen. Hvis du er opmærksom, på værktøjslinjen, tæt på uret, er der en sprogmenu. For nogle kan bogstavforkortelserne EN eller RU vises som en indikator, for andre kan sproget igen vises i form af et nationalt flag. For at ændre inputsproget ved hjælp af værktøjslinjen skal du klikke på sprogindikatoren med venstre museknap. Et vindue åbnes for dig, hvor du kan indstille det inputsprog, du har brug for.

Trin 2

Skift sprog ved hjælp af tastaturet. For at ændre indgangssproget ved hjælp af tastaturet skal du bare trykke på en kombination af to taster - på nogle computere udløses denne funktion ved at trykke på venstre Shift + Alt, mens nogle pc'er er konfigureret til at ændre sproget ved hjælp af venstre Ctrl + Alt knapper. Du kan uafhængigt konfigurere den parameter, der passer bedst til dig. Klik på sprogindikatoren med højre museknap, og vælg "Indstillinger". Desuden skal du indstille den ønskede værdi i menuen "Genvejstaster" (på forskellige systemer kan menunavnet være forskelligt).

Trin 3

Automatisk eventyr. Lad os tage et eksempel på et sådant program som Punto Switcher. Det er dette program, der har modtaget den største distribution i dag. Princippet for dens funktion er, at når man indtaster latinske tegn med det russiske sprog tændt, skifter det automatisk inputtilstanden til engelsk og omvendt, i tilfælde af udskrivning af russiske ord på det engelske layout.

Anbefalede: