Sådan Genstarter Du En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstarter Du En Bærbar Computer
Sådan Genstarter Du En Bærbar Computer

Video: Sådan Genstarter Du En Bærbar Computer

Video: Sådan Genstarter Du En Bærbar Computer
Video: Sådan NULSTILLER Du Din Computer! 2024, Kan
Anonim

Faldet i priserne på bærbare computere og fremkomsten af stærke bærbare computere på det elektroniske marked har gjort det muligt for mange at opgive brugen af store og støjende systemenheder. Men hvis der altid var en nulstillingsknap på systemenheden, som det var muligt at genstarte computeren med, udføres genstart på en bærbar computer anderledes.

Sådan genstarter du en bærbar computer
Sådan genstarter du en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Bare i tilfælde af, lad os huske den traditionelle måde at genstarte enhver computer (både stationær og bærbar computer), der kører på Windows-operativsystemet. Klik på knappen "Start" - "Lukning", og vælg derefter kommandoen "Genstart". Ved at lave tre klik lukker du systemet ordentligt og følger genstartproceduren.

Trin 2

Der er tidspunkter, hvor software går ned eller systemfejl får computeren til at fryse. Men den bærbare computer har ikke en nulstillingsknap, men du kan genstarte den på følgende måde: tryk og hold den tænd / sluk-knap til den bærbare computer i et par sekunder. I de fleste tilfælde lukker dette den bærbare computer. Derefter kan du tænde den igen.

Trin 3

Hvis afbryderknappen ikke reagerer, når du trykker på den, kan du prøve en anden metode. Hvis du fjerner batteriet i den bærbare computer, lukkes det automatisk. Ved at indsætte batteriet tilbage kan du tænde den bærbare computer. Husk bare at frakoble netledningen fra den bærbare computer, før du fjerner batteriet.

Anbefalede: