Sådan Genstarter Du Din Computer Fra Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstarter Du Din Computer Fra Tastaturet
Sådan Genstarter Du Din Computer Fra Tastaturet

Video: Sådan Genstarter Du Din Computer Fra Tastaturet

Video: Sådan Genstarter Du Din Computer Fra Tastaturet
Video: Sådan reparerer du en tastaturet på en computer Loctite 2024, Marts
Anonim

Du kan arbejde på computeren uden den sædvanlige mus. Nogle brugere klarer sig med tastaturet, da kun en lille del af programmerne kræver en mus eller lignende manipulator. Hvis du har brug for en vis færdighed for fuldt ud at arbejde på en computer ved kun at bruge tastaturet, kan enkle handlinger, såsom at lukke ned eller genstarte, mestres på få minutter.

Sådan genstarter du din computer fra tastaturet
Sådan genstarter du din computer fra tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Så du skal genstarte din computer, og musen fungerer slet ikke eller mangler. Der er flere måder at gøre dette fra tastaturet.

Trin 2

Tryk på Windows-tasten. Det har Windows-logoet og kan findes nederst til venstre på ethvert tastatur.

Trin 3

Hvis din computer kører Windows XP, skal du trykke på ↑-tasten og derefter på Enter-tasten. I dialogboksen, der vises, skal du bruge tasterne "→" og "←" til at aktivere knappen "Genstart" og trykke på Enter.

Trin 4

Hvis din computer kører Windows 7 eller Vista, skal du trykke på Windows-tasten efterfulgt af “→” og Enter. Hvis programmer i øjeblikket kører, vil systemet tilbyde at afslutte aktive processer.

Trin 5

Brug tasterne "→" og "←" for at aktivere Force Shutdown-knappen, og tryk på Enter. Hvis der ikke kører noget program i øjeblikket, genstarter computeren med det samme.

Trin 6

En anden måde at genstarte din computer fra tastaturet er at påkalde Windows Task Manager. For at gøre dette skal du trykke på Ctrl + Alt + Delete-tastekombinationen.

Trin 7

Hvis du kører Windows XP, vises der en dialogboks efter at have trykket på kombinationen. Tryk på F10, brug "→" -tasten til at aktivere menupunktet "Lukning", og brug derefter "↓" -tasten til at vælge kommandoen "Genstart", og tryk på Enter.

Trin 8

Hvis computeren kører Windows 7 eller Vista, skal du trykke på "↓" -tasten for at aktivere "Start task manager" -knappen og trykke på Enter.

Trin 9

Tryk på F10, aktiver derefter menupunktet "Lukning" ved at bevæge dig langs panelet med "→" -tasten og brug "↓" -tasten til at vælge kommandoen "Genstart" og trykke på Enter.

Anbefalede: