Sådan Tegnes Et Output Til En Ekstern Skærm På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tegnes Et Output Til En Ekstern Skærm På En Bærbar Computer
Sådan Tegnes Et Output Til En Ekstern Skærm På En Bærbar Computer

Video: Sådan Tegnes Et Output Til En Ekstern Skærm På En Bærbar Computer

Video: Sådan Tegnes Et Output Til En Ekstern Skærm På En Bærbar Computer
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, Kan
Anonim

Mange ejere af bærbare computere bruger denne bærbare enhed som deres primære computer. Men hvis du vil se en video, er det meget mere behageligt at bruge en stor skærm, for eksempel et moderne tv med en stor diagonal. For at output til en ekstern skærm på en bærbar computer skal du have et passende tilslutningskabel og foretage en lille ændring af operativsystemets indstillinger.

Sådan tegnes et output til en ekstern skærm på en bærbar computer
Sådan tegnes et output til en ekstern skærm på en bærbar computer

Er det nødvendigt

tilslutningskabel (HDMI eller VGA)

Instruktioner

Trin 1

Bestem hvilket bærbar-til-skærm-signalkabel du har brug for. Afhængigt af hvor nyt dit udstyr er, kan der være forskellige muligheder for output på en bærbar computer. De sidste to års bærbare computere har brugt HDMI-grænsefladen. Flad-tv og mange store skærme understøtter denne signaltransmissionsmetode. Du kan let genkende det ved HDMI-mærkaten og en form, der ligner et almindeligt USB-flashdrevstik. Forskellen ligger i bredden på kabelslidsen og antallet af kontakter.

Trin 2

Hvis din bærbare computer og den eksterne skærm har denne grænseflade, skal du finde et passende kabel. Det findes ofte i en tv-pakke. Eller du kan købe det på enhver computer- og forbrugerelektronikbutik. I tilfælde af at en af enhederne ikke har HDMI, er det værd at tjekke et andet populært stik - VGA. Det ligner en blå pude med to rækker huller, nogle gange er der plads til fastspænding af skruer på siderne. Kontroller igen, at ikke kun den bærbare computer, men også skærmen har den samme grænseflade. Derefter skal du købe et VGA-kabel med han-til-han-stik, det vil sige ben i begge ender.

Trin 3

Tilslut din bærbare computer til en ekstern skærm. For at gøre dette skal du slutte et VGA- eller HDMI-kabel til stikkene på dine enheder. Dette skal gøres, når strømforsyningen er afbrudt. Dette gælder både for den bærbare computer og skærmen. Efter at have kontrolleret pålideligheden af kontakten mellem stikket og stikket, kan du tænde udstyret til netværket.

Trin 4

Konfigurer sekundær skærm på din bærbare computer. Højreklik på et tomt sted på skrivebordet, og vælg Egenskaber til Windows XP. Vælg derefter fanen "Parametre", så får du vist en menu til indstilling af billedoutput. For Windows 7 eller Vista skal du klikke på knappen "Start", åbne menuen "Kontrolpanel" og gå til linket "Udseende og personalisering".

Trin 5

Klik derefter på menuen "Skærm", underemnet "Skærmindstillinger" eller "Opret forbindelse til en ekstern skærm". Aktivér knappen "Find", hvis systemet ikke viser en skematisk gengivelse af det andet skærmbillede. Derefter skal du vælge driftstilstand: duplikering af det samme billede på begge skærme eller kun arbejde med en ekstern skærm.

Trin 6

Efter valg af tilstand vises meddelelsen "Gem den aktuelle visningstilstand?". Bekræft din beslutning, og klik på OK for at lukke tilpasningsvinduet.

Anbefalede: