Sådan Tilsluttes En Acer-bærbar Computer Til En Skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Acer-bærbar Computer Til En Skærm
Sådan Tilsluttes En Acer-bærbar Computer Til En Skærm

Video: Sådan Tilsluttes En Acer-bærbar Computer Til En Skærm

Video: Sådan Tilsluttes En Acer-bærbar Computer Til En Skærm
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, Kan
Anonim

Moderne mobile computere kan let bruges som en multimediestation. Tilstedeværelsen af visse porte giver dig mulighed for at forbinde bærbare computere til tv'er, TFT-projektorer og andet lignende udstyr.

Sådan tilsluttes en Acer-bærbar computer til en skærm
Sådan tilsluttes en Acer-bærbar computer til en skærm

Er det nødvendigt

  • - transmissionskabel til videosignal
  • - HDMI-DVI-adapter.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil forbinde din Acer-bærbare computer til din computerskærm, skal du starte med at identificere de relevante porte. Moderne mobile computere har VGA (D-Sub) og HDMI-videoudgange. Mindre almindeligt er DVI-porten.

Trin 2

Skærme har normalt VGA- og DVI-links. Nyere Full HD-skærme kan undertiden have en HDMI-port. Køb om nødvendigt et kabel i det korrekte format og en adapter. Tilstedeværelsen af visse adaptere giver dig mulighed for at tilslutte HDMI-ud- og DVI-ind-porte. Dette er meget vigtigt i situationer, hvor du skal forbinde din bærbare computer til en skærm eller et tv.

Trin 3

Tænd den mobile computer, og vent på, at operativsystemet indlæses. Tilslut skærmen til vekselstrøm. Forbind nu disse to enheder sammen ved hjælp af det valgte kabel og adapter.

Trin 4

Vent til billedet vises på den eksterne skærm. Hvis du bruger Windows Seven- eller Vista-operativsystemet på en mobil computer, skal du åbne Start-menuen og gå til Kontrolpanel.

Trin 5

Vælg undermenuen "Tilpasning", og gå til "Opret forbindelse til en ekstern skærm". Vælg den tilstand for synkron drift af de to skærme, der er acceptabel for dig. Hvis du kun vil bruge skærmbilledet, skal du vælge dets grafiske billede i arbejdsvinduet og aktivere emnet "Gør dette display til det vigtigste".

Trin 6

I det næste felt skal du vælge indstillingen "Duplicate Screen" og bare lukke computerdækslet. Sørg for, at du ikke har konfigureret computeren til automatisk at slukke, når du lukker låget.

Trin 7

Hvis du vil bruge begge skærme, skal du vælge Udvid denne skærm. I dette tilfælde er det bedre at bruge den bærbare skærm som hovedskærm. Dette forhindrer billedforvrængning, der kan skyldes uforeneligheder med skærmopløsningen.

Anbefalede: