Sådan Installeres Microsoft Office Fra Et Flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Microsoft Office Fra Et Flashdrev
Sådan Installeres Microsoft Office Fra Et Flashdrev

Video: Sådan Installeres Microsoft Office Fra Et Flashdrev

Video: Sådan Installeres Microsoft Office Fra Et Flashdrev
Video: Free Alternative to Microsoft Windows 11.. a modern system for non tech users and all ages. 2024, Kan
Anonim

Sandsynligvis har mange befundet sig i en situation, hvor de presserende har brug for at udskrive eller åbne et Microsoft Word-dokument. Men Microsoft Office-programmet blev ikke installeret på computeren. Derfor skal den installeres. Men hvad nu hvis du ikke har en installationsdisk, eller dit optiske drev er ødelagt? Problemet løses ganske enkelt. Du skal tage et USB-flashdrev og kopiere Microsoft Office-programmet derhen, som du f.eks. Kan tage fra venner.

Sådan installeres Microsoft Office fra et flashdrev
Sådan installeres Microsoft Office fra et flashdrev

Er det nødvendigt

  • - Computer med Windows OS;
  • - Microsoft Office-program
  • - Flash-drev;
  • - WinRAR-program.

Instruktioner

Trin 1

Proceduren for installation af Microsoft Office fra flashdrev er ikke meget forskellig fra installation af dette program fra disk. Når du kopierer installationsprogrammet til Microsoft Office-programmet, skal du sørge for, at absolut alle filer overføres til USB-flashdrevet. Ellers installeres programmet simpelthen ikke, og hvis det er installeret, fungerer det ikke korrekt.

Trin 2

For at begynde at installere Microsoft Office fra et flashdrev skal du først starte guiden Programopsætning, da USB-flashdrevet ikke automatisk starter. For at gøre dette skal du åbne USB-flashdrevet og derefter gå til rodmappen på installationsprogrammet. I denne rodmappe skal du finde Setup eller Autorun. Dobbeltklik på en af disse filer. Derefter starter installationsguiden. Installer derefter programmet i henhold til vejledningen i "Guiden" på harddisken på din computer. Forskellen er, at installation fra en USB-stick kan tage længere tid end at installere fra en disk.

Trin 3

Der kan også være en situation, hvor du har gemt et ISO-billede af Microsoft Office-programmet på et USB-flashdrev. Dette er et virtuelt diskbillede. Men det er slet ikke nødvendigt at downloade yderligere programmer til at arbejde med virtuelle diske for at installere programmet fra et USB-flashdrev. Men for at installere et ISO-billede med Microsoft Office fra et USB-flashdrev, skal du have WinRAR installeret. Desuden en af de nyeste versioner, da ældre versioner ikke understøtter arbejde med ISO-billeder.

Trin 4

Kør WinRAR-programmet. I komponentens hovedmenu skal du vælge komponenten "Wizard". Kontroller elementet "Udpak arkiv" i det vindue, der vises. I det næste vindue skal du angive stien til programbilledet, der er gemt på USB-flashdrevet, og klikke på "Næste". I det næste vindue skal du vælge, hvor filerne udpakkes, og klikke på "Udfør". Billedfilerne ekstraheres nu til den valgte mappe.

Trin 5

Åbn derefter rodmappen på det udpakkede program, og find filen Setup eller Autorun der ved at dobbeltklikke på den med venstre museknap. Generelt er yderligere handlinger de samme som i den tidligere situation.

Anbefalede: