Sådan Vises De Viste Filer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vises De Viste Filer
Sådan Vises De Viste Filer

Video: Sådan Vises De Viste Filer

Video: Sådan Vises De Viste Filer
Video: Часть 1. Вяжем красивый и теплый бактус спицами. Оригинальный дизайн с кисточками и японским узором. 2024, Kan
Anonim

For ikke at spilde tid på at søge efter nyligt åbnede filer over hele computeren blev der oprettet en speciel menu "Seneste dokumenter". Selv om det i nogle tilfælde stadig er mere praktisk at bruge søgning.

Sådan får du vist filerne
Sådan får du vist filerne

Instruktioner

Trin 1

For at se en liste over filer, der for nylig er åbnet på din computer, skal du bruge menupunktet "Seneste dokumenter". Bemærk, at indsamling af statistikker om filåbning muligvis deaktiveres på forhånd på denne computer, eller at nogle filer tidligere er blevet slettet fra det tilsvarende emne, så disse oplysninger kan betragtes som upålidelige.

Trin 2

I tilfælde, hvor du har brug for at se de nyeste dokumenter i et bestemt format, der blev kaldt op på computeren inden for et bestemt tidsrum, skal du vælge søgningen efter datoen for ændringer i bestemte mapper på harddisken og indtaste filtypen i også søgeparametrene. Dette er praktisk i tilfælde, hvor du f.eks. Vil se de sidst åbnede lydoptagelser eller fotografier. Du kan også spore deres placering ved at søge efter dem ved at højreklikke og vælge "Åbn mappe indeholdende et objekt" i genvejsmenuen.

Trin 3

Hvis du har brug for at se de nyeste dokumenter i Windows Seven-operativsystemet, skal du åbne menuen "Denne computer" og derefter i afsnittet Foretrukne se indholdet af menuen. Der vises de sidst besøgte mapper, hvor du åbnede filer.

Trin 4

For at se de nyeste dokumenter, der blev åbnet ved hjælp af bestemte programmer i Windows Seven-operativsystemet installeret på din computer, skal du åbne Start-menuen og vælge det ønskede program fra elementerne til højre, klikke på højre pil og du vil se navnene af de sidst anvendte filer i højre del af vinduet …

Trin 5

Bemærk, at denne funktion kun er tilgængelig for de programmer, du bruger oftest i det aktuelle operativsystem for denne bruger, som vises i Start-menuen, når den starter.

Anbefalede: