Sådan Gemmes Et Dokument I .doc-format

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Et Dokument I .doc-format
Sådan Gemmes Et Dokument I .doc-format

Video: Sådan Gemmes Et Dokument I .doc-format

Video: Sådan Gemmes Et Dokument I .doc-format
Video: Из PDF в DOC 2024, Kan
Anonim

doc er et formateringsbevarende tekstfilformat, der er blevet brugt som den primære tekstbehandler Microsoft Word siden sidste årti i sidste århundrede. På grund af det meget store antal brugere af dette softwareprodukt er formatet blevet bredt udbredt. Siden 2007 har Microsoft imidlertid erstattet dette format med et nyt (docx), og spørgsmålet om, hvordan man gemmer dokumenter i det gamle format, begyndte at opstå ret ofte, da de tidligere versioner af softwareproduktet stadig er i brug.

Sådan gemmes et dokument i.doc-format
Sådan gemmes et dokument i.doc-format

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at gemme et dokument i doc-format, indtastet i en Microsoft Word-version 2003 eller tidligere, er dette meget let at gøre. Ved at trykke på ctrl + o-tastekombinationen åbnes en dialogboks til lagring af en fil med standarddokformatet - angiv filnavnet, placeringen til lagring og klik på knappen "Gem". Hvis teksten ikke er skrevet i et nyt dokument oprettet i Word, men indlæst fra en fil i et andet format (for eksempel txt), skal du bruge kommandoen "Gem som". Det er placeret i afsnittet "Filer" i applikationsmenuen, og når det er valgt, åbner det den samme dialog, men i dette tilfælde indstilles som standard formatet på den originale fil i feltet "Filtype". Udskift det med doc, og gem dokumentet.

Trin 2

Hvis du bruger en senere version af Microsoft Word (2007 eller 2010), gemmes den tekst, du skriver, som standard i docx-format. For at ændre det til doc, som i det foregående trin, skal du bruge kommandoen "Gem som". Efter at have ændret filtypen og klikke på "Gem" -knappen, viser applikationen muligvis en dialogboks med en advarsel om, at nogle funktioner i docx-format ikke gemmes i doc-filen - klik på OK-knappen.

Trin 3

Brug Microsoft Word til at konvertere til doc fra filer i formater, som denne tekstbehandler kan åbne. Ud over deres egne (docx, docm, dot, dotx, dotm) inkluderer sådanne filer htm, html, xml, mht brugt på Internettet, enkle tekstformater txt og rtf, formater af teksteditorer fra andre producenter wpd, wps, odt. Når en sådan fil er åben i en tekstbehandler, skal du bruge kommandoen "Gem som" til at konvertere dokumentet til doc-format, som beskrevet i de foregående trin.

Trin 4

Brug onlinetjenester, hvis du kun har brug for en engangskonvertering af det originale format til dok. For eksempel, nederst på siden https://docx2doc.com, fra en stor liste med muligheder, kan du vælge at konvertere alle de filer, der er anført i det foregående trin til doc-format, og derudover også xls, xlsx, pdf, odp, ods og psw.

Anbefalede: