Sådan åbnes Og Gemmes Et Dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Og Gemmes Et Dokument
Sådan åbnes Og Gemmes Et Dokument

Video: Sådan åbnes Og Gemmes Et Dokument

Video: Sådan åbnes Og Gemmes Et Dokument
Video: gem et dokument direkte fra word til din onedrive for business mappe 2024, Kan
Anonim

Brugeren af en personlig computer står over for en række filer hver dag. Hvis du vil se et tekstdokument, et billede, en video eller lytte til lyd, skal du åbne det. Og for at beskytte dig mod tab af information, f.eks. På grund af et pludseligt strømafbrydelse, skal du gemme dine dokumenter.

Sådan åbnes og gemmes et dokument
Sådan åbnes og gemmes et dokument

Instruktioner

Trin 1

For at åbne dokumentet skal du højreklikke på filnavnet. Klik derefter på "Åbn" og vælg det relevante program på rullelisten. Dobbeltklik derefter på dokumentikonet, hvorefter applikationen automatisk starter, og dokumentet åbnes. Filtypen bruges til at oprette et associerende link mellem filen og det program, der oprettede den. Takket være denne forbindelse er lanceringen og åbningen af applikationen automatisk.

Trin 2

Du kan også åbne et dokument gennem softwarens menusystem, hvis det allerede kører. For at gøre dette skal du gå til fanen "Filer" i menulinjen og vælge "Åbn". Vælg derefter den mappe, hvor filen er gemt, såvel som dens navn. Klik på knappen "Åbn", så åbnes filen.

Trin 3

Kommandoen "Gem" udføres via softwareværktøjslinjen. For at gøre dette skal du gå til fanen "Filer" i menulinjen og vælge punktet "Gem". Klik på gem-ikonet på værktøjslinjen, hvis der findes et sådant ikon. Vælg dialogboksen Gem som, hvis det er første gang, du gemmer dokumentet.

Trin 4

For at gemme dokumentet skal du vælge den mappe, hvor filen skal findes. Indtast et unikt filnavn og format (eller brug standard). Klik på knappen "Gem" for at skrive objektet til disken.

Anbefalede: