Sådan Finder Du Portnummeret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Portnummeret
Sådan Finder Du Portnummeret

Video: Sådan Finder Du Portnummeret

Video: Sådan Finder Du Portnummeret
Video: find sql port number | sql port issues | change port of sql server | dynamic port in sql 2024, Kan
Anonim

Adressering af mailservere i The Bat! (som i andre mail-programmer) sker gennem specifikke porte til afsendelse og modtagelse af mail. For at konfigurere mail-programmet skal du indtaste SMTP- og POP3-portnumrene samt navnene på serverne i feltparametrene.

Sådan finder du portnummeret
Sådan finder du portnummeret

Er det nødvendigt

data fra mail

Instruktioner

Trin 1

Gå til din mailserverwebsite. For eksempel er din mailserver mail.ru. Du skal logge ind - dvs. indtaste dit brugernavn og din adgangskode - for at indtaste din personlige postkasse. Find hjælpelinket, og klik på det.

Trin 2

En liste over hjælpemner findes til venstre. Klik på indskriften "Adgang fra e-mail-programmer", og vælg det første emne, der skal indlæse indstillingssiden. Siden viser, at navnet på den indgående mailserver er pop.mail.ru, og den udgående server er smtp.mail.ru. Dette gælder kun for denne service. Som regel kan hver postserver have forskellige porte, så gå til det officielle websted i supportcentret og find ud af dataene. Der er også websteder på Internettet, der giver information om næsten alle tjenester, der findes på Internettet.

Trin 3

Portnumrene på de udgående og indgående mailservere vises nederst på siden. Der står, at for den indgående mailserver har protokollerne numrene 110 (hvis mailprogrammet fungerer uden kryptering) og 995 (med kryptering). For at finde ud af, hvilket ciffer du skal indtaste, skal du studere indstillingerne for dit mailprogram. Portnummeret for udgående mail er 25, 587 eller 2525 (hvis afsenderen ikke bruger kryptering) og 465 (med kryptering). Standard mail-porte er 110 og 25. Standard portnumre kan også skrives i programmet som standard, så hvis det er nødvendigt, skal du rette dem til de rigtige.

Trin 4

Hvis du bruger en anden mailserver, skal du besøge webstedet for at få indstillingerne. Parametre af denne art er altid offentlige og placeres normalt i hjælpeafsnittet. Hvis din virksomhed bruger virksomhedens e-mail, skal du kontakte din netværksadministrator for at få portnumre.

Anbefalede: