Sådan Foretages Routing

Indholdsfortegnelse:

Sådan Foretages Routing
Sådan Foretages Routing

Video: Sådan Foretages Routing

Video: Sådan Foretages Routing
Video: Маршрутизация / Routing для начинающих 2024, April
Anonim

For at oprette et fuldt udbygget lokalt netværk af høj kvalitet skal du bruge en router. Denne enhed tillader kommunikation mellem computere på netværket og internettet.

Sådan foretages routing
Sådan foretages routing

Er det nødvendigt

  • - router;
  • - netværkskabler.

Instruktioner

Trin 1

Inden du køber en router, skal du kontrollere dens båndbredde. Bundlinjen er, at nogle budgetmodeller for disse enheder kun kan arbejde effektivt med et lille antal computere. Køb en router, der passer til dit formål.

Trin 2

Installer dit netværksudstyr, så det ikke er langt væk fra de computere, der er tilsluttet det. Lange netværkskabellængder har en negativ indvirkning på dataoverførselshastigheden. Tilslut routeren til vekselstrøm.

Trin 3

Tilslut stationære computere til dens LAN-porte. Find WAN (Internet) -stikket på enheden, og tilslut World Wide Web-adgangskablet til det.

Trin 4

Tænd de computere, der er tilsluttet routeren. Åbn en internetbrowser på en af dem, og indtast IP-adressen til netværksudstyret i adresselinjen. Du kan finde det i instruktionerne.

Trin 5

Når du har åbnet routerens indstillingsmenu, skal du åbne WAN-elementet i den. Konfigurer indstillingerne i denne menu, så routeren kan få adgang til internettet. Gem netværksindstillingerne.

Trin 6

Når du opretter et kontor eller andet arbejdsnetværk, anbefales det at deaktivere DHCP-funktionen i LAN-menuindstillingerne. Dette gør det muligt for hver computer at have sin egen permanente (statiske) IP-adresse. Denne metode hjælper dig med at undgå problemer, når du opretter delte netværksmapper og opsætter delte printere eller MFP'er.

Trin 7

Hvis du har deaktiveret DHCP, skal du konfigurere hver computer, så den kan få adgang til internettet og andre pc'er. Åbn listen over netværksforbindelser på skrivebordet på den computer, der er tilsluttet netværket. Højreklik på det netværk, der er dannet af routeren.

Trin 8

Vælg Egenskaber. Åbn nu egenskaberne for TCP / IP (v4) -protokollen. Indstil en statisk IP-adresse til denne computer. Sørg nu for at nedskrive routerens IP-adresse i felterne "Standard Gateway" og "Foretrukket DNS-server". Udfør den samme opsætning for alle andre computere.

Anbefalede: