Sådan Tændes Musik På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes Musik På Serveren
Sådan Tændes Musik På Serveren

Video: Sådan Tændes Musik På Serveren

Video: Sådan Tændes Musik På Serveren
Video: TP-Link Archer AX50 WiFi Router Review [2021] Bedste router til hjemmet 2024, Kan
Anonim

En af fordelene ved den populære online shooter Counter Strike er evnen til at oprette din egen server. Rediger standardlydsporet til spillet ved at integrere den lydfil, du vælger.

Sådan tændes musik på serveren
Sådan tændes musik på serveren

Er det nødvendigt

  • - PC med internetadgang
  • - lydfil
  • - musik konverter;
  • - Fly Studio-program.

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer en lydfil i Counter-Strike 1.6, skal du downloade eller konvertere en version af lyden med WAV-udvidelsen ved hjælp af profilprogrammet. I biblioteket med spillet installeret skal du vælge filen userconfig.cfg fra et stort antal konfigurationsdata med samme navn og flytte den til mappen Cstrike.

Trin 2

Omdøb den downloadede eller tilpassede lydfil til voice_input. For at afspille din originale musik skal du trykke på mikrofonknappen, som normalt er K-tasten på det engelske tastatur.

Trin 3

Når du opretter en lydfil beregnet til Counter-Strike, skal du starte Fly Studio 8. Klik på knappen med saksikonet i den øverste del af det vindue, der åbnes. Aktiver den første nøgle fra den nederste række, og peg på parameteren Indlæs prøve. Fremhæv valgt musik eller lyd.

Trin 4

Efter indlæsning af filen skal du pege manipulatormarkøren på den grafiske lydtabel og vælge de fragmenter, du har brug for. Klik på knappen med saksen, og vælg Klip. Definer biblioteket på din computer, giv filen et navn, og gem den på det angivne sted ved at trykke på den relevante knap. I feltet Microsoft-bølgefil (* wav) skal du indtaste strengen Microsoft komprimeret bølgefil (* wav).

Trin 5

For at skabe musikalsk akkompagnement, når du opretter forbindelse til spilserveren, skal du følge linket https://makeserver.ru/engine/download.php?id=62 og downloade pluginet. Kopier filen loadingsound.amxx til / addons / amxmodx / plugins / og flyt lydmappen til Valve / cstrike.

Trin 6

Når du installerer din egen musik, skal du vælge den lydfil, du kan lide. Omdøb det til "loading" og konverter til wav-format. Åbn Vox-mappen, og udskift standardlydfilen med din egen. Genstart spilserveren, så de ændringer, du har foretaget, træder i kraft.

Anbefalede: