Sådan Får Du D-drevet Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du D-drevet Tilbage
Sådan Får Du D-drevet Tilbage

Video: Sådan Får Du D-drevet Tilbage

Video: Sådan Får Du D-drevet Tilbage
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

Efter utilsigtet sletning af en harddiskpartition skal den gendannes korrekt. Hvis du ikke har brug for at returnere de oplysninger, der er gemt på denne disk, er opgaven meget lettere.

Sådan får du D-drevet tilbage
Sådan får du D-drevet tilbage

Er det nødvendigt

  • - Partition Manager;
  • - Acronis Disk Director;
  • - Let opsving.

Instruktioner

Trin 1

Installer først Partition Manager-programmet. Vælg den version, der matcher dit 32 eller 64 bit system. Kør dette værktøj, og vent på, at det indlæses. Åbn menuen "Guider", og vælg "Opret sektion". Marker afkrydsningsfeltet ud for Avanceret tilstand, og klik på Næste.

Trin 2

Vælg nu det ikke-tildelte område på din harddisk, og klik på Næste. I den nye menu skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Opret som logisk drev. Angiv størrelsen på den fremtidige lydstyrke, og klik på "Næste". Vælg filsystemet på den nye lokale disk. Klik på knappen Afslut. Gå nu til fanen "Ændringer" og vælg "Anvend ændringer". Vent, indtil processen med at oprette en ny partition er afsluttet.

Trin 3

Hvis du har brug for at gemme data på en ekstern partition, skal du bruge Acronis Disk Director-værktøjet. Start dette program, og åbn menuen "Vis". Vælg værktøjets manuelle tilstand.

Trin 4

Vælg nu det ikke-tildelte område på harddisken, og vælg "Gendan" -punktet i menuen "Avanceret". I det nye vindue skal du vælge "Manuel" og klikke på knappen Næste. Vælg den fulde søgetype for tidligere sektioner. Klik på "Næste".

Trin 5

Vent til dit D-drev vises på listen over tidligere eksisterende partitioner. Fremhæv det, og klik på Næste. Gå til menuen "Operationer", som er placeret over værktøjslinjen. Klik på knappen Kør. Vent til vinduet med linjen "Drift afsluttet med succes" vises.

Trin 6

Installer programmet Easy Recovery. Kør det og vælg Slettet gendannelse. Angiv den type filer, du vil gendanne, og start denne proces. Det anbefales at bruge dette værktøj, hvis mange vigtige filer er gået tabt efter gendannelse af partitionen.

Anbefalede: