Sådan Fjernes En Disk Fra Et Drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Disk Fra Et Drev
Sådan Fjernes En Disk Fra Et Drev

Video: Sådan Fjernes En Disk Fra Et Drev

Video: Sådan Fjernes En Disk Fra Et Drev
Video: How to Fix Your PS4 Disc Drive Problems 2024, Kan
Anonim

En disk kan sidde fast i et drev af forskellige årsager, lige fra strømafbrydelse i huset til mekanisk beskadigelse af selve cd-rom'en. Under alle omstændigheder skal disken fjernes, og denne opgave er ret gennemførlig.

Sådan fjernes en disk fra et drev
Sådan fjernes en disk fra et drev

Er det nødvendigt

en nål, stift, ethvert tyndt, lige objekt af denne type

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at den fastklemte disk ikke bruges i øjeblikket, dvs. ingen programmer eller data på dette drev er åbne. Ellers skal du afslutte alle programmer på disken.

Trin 2

Prøv at trykke på Media Eject-tasten på computerens tastatur (knappen med den understregede pil op i øverste højre hjørne eller F12).

Trin 3

Hvis du ikke kan skubbe disken ud, skal du prøve at trykke på Media Eject-tasten, mens du holder Fn-knappen nede (til bærbare computere).

Trin 4

Hvis alt ovenstående ikke virker, skal du prøve at trække og slippe diskikonet til papirkurven.

Trin 5

Hvis det ikke virker, skal du genstarte din computer. På Mac-computere skal du samtidigt trykke på musen eller pegefeltknappen og bruge Genstart fra Apple-menuen i øverste venstre hjørne af skrivebordet.

Trin 6

Det næste forsøg på at skubbe disken ud kræver en genstart af computeren ved samtidig at trykke på fire taster på én gang: Kommando + Option + O + F. Når vinduet Velkommen til åbning af firmware åbnes, skal du slippe tasterne og indtaste kommandoen skub ud cd og trykke på Retur. Det antages, at disken derefter bliver tilgængelig til udstødning, og system ok-meddelelsen vises på computerskærmen under den indtastede kommando. Skriv mac boot og tryk på Retur (til Mac-computere.

Trin 7

Hvis du ikke har det ønskede resultat, skal du finde et lille rundt hul med en diameter på 1,0-1,5 mm foran på aktuatoren. Indsæt en nål i den i en ret vinkel, og skub. Når den placeres på armen, åbnes cd-rom'en, og disken bliver tilgængelig.

Anbefalede: