Sådan Kontrolleres Et Netværkskorts Helbred

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Et Netværkskorts Helbred
Sådan Kontrolleres Et Netværkskorts Helbred

Video: Sådan Kontrolleres Et Netværkskorts Helbred

Video: Sådan Kontrolleres Et Netværkskorts Helbred
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Computeren er forbundet til netværket, men når du prøver at åbne siden, viser browseren en meddelelse om, at den ikke kunne oprette forbindelse. En række forskellige årsager kan føre til dette, en af dem er en funktionsfejl på netværkskortet.

Sådan kontrolleres et netværkskorts helbred
Sådan kontrolleres et netværkskorts helbred

Instruktioner

Trin 1

Se i systembakken - har den et forbindelsesikon i form af to computere? Hvis ikke, er det meget muligt, at netværkskortet på din computer simpelthen er deaktiveret. For at aktivere det skal du åbne: "Start" - "Kontrolpanel" - "Netværksforbindelser". Find elementet "Local Area Connection" i vinduet, der åbnes. Kolonnen "Status" angiver dens status. Hvis enheden er deaktiveret, skal du højreklikke på den og vælge "Aktivér" i genvejsmenuen.

Trin 2

Situationen bliver mere kompliceret, hvis listen over netværksforbindelser er tom. I dette tilfælde skal du kontrollere netværkskortets tilstand. Åbn sektionen "System" - "Hardware" - "Enhedshåndtering" i Kontrolpanel. Find afsnittet "Netværkskort". Du vil sandsynligvis se en enhed mærket med et gult spørgsmålstegn eller udråbstegn. Dette betyder, at en driver ikke er installeret til enheden, eller at den ikke fungerer korrekt.

Trin 3

For at netværkskortet skal fungere, skal du finde en driver til det. Men først skal du finde ud af dets nøjagtige navn. Hvis du ved det, skal du finde driveren via Google eller en anden søgemaskine. Hvis ikke, skal du bruge programmet Aida64 (Everest). Kør det, på højre side, vælg sektionen "Computer" - "Oversigtsoplysninger" - "Netværk" og se på navnet på netværksadapteren.

Trin 4

Efter at have fundet den krævede driver på netværket, skal du åbne "Start" - "Kontrolpanel" - "System" - "Hardware" - "Enhedshåndtering" - "Netværkskort" igen og dobbeltklikke på netværkskortet markeret med et gult ikon. I vinduet, der åbnes, skal du vælge "Driver" - "Opdater". Angiv driveren, der er gemt på din computer som kilde.

Trin 5

Det er muligt, at computeren ikke ser netværkskortet. Der kan være tre grunde: forkert installation af kortet, forkerte BIOS-indstillinger og en fejl på selve kortet. I det første tilfælde skal du have frakoblet computeren fra netværket, og du skal kontrollere den korrekte isætning af kortet i stikket. I det andet skal du indtaste BIOS og kontrollere, om netværkskortet er aktiveret. Den tredje mulighed er den sværeste, derhjemme kan du kun tjekke et netværkskorts anvendelighed ved at installere det på en anden computer.

Anbefalede: