Sådan Kontrolleres Processorens Helbred

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Processorens Helbred
Sådan Kontrolleres Processorens Helbred

Video: Sådan Kontrolleres Processorens Helbred

Video: Sådan Kontrolleres Processorens Helbred
Video: Всего 2 аптечных средства помогут восстановить кожу после загара. Увлажнение и питание лица. 2024, April
Anonim

Mens du arbejder på computeren, kan du mistanke om, at processoren er ustabil eller ikke fungerer korrekt. Processorfejl får hele computeren til at blive ustabil. For at fjerne tvivl om processorens korrekte funktion er det nødvendigt at teste dens ydeevne.

Sådan kontrolleres processorens helbred
Sådan kontrolleres processorens helbred

Er det nødvendigt

Computer, processor, arkiver og stor fil, grundlæggende computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at fejlfinde en processor på er at udskifte den. Hvis du har mulighed for at bruge en anden, nøjagtig den samme processor i nogen tid, skal du fjerne den "mistænkelige" processor fra bundkortets stik og installere en anden.

Trin 2

Processorens helbred kan verificeres ved test med speciel software. Der er i øjeblikket mange diagnostiske programmer tilgængelige til download på Internettet. Efter download af et sådant diagnostisk program skal du køre det og teste processorens ydeevne. Desuden giver denne software dig mulighed for at teste ikke kun processoren, men også bundkortet, grafikkortet og andre elementer på computeren.

Trin 3

Men de fleste af de diagnostiske programmer er betalt. Hvis du ikke er involveret i at teste computerudstyr på et professionelt grundlag, er det upassende at købe et sådant program. Der er en gratis måde at teste processoren på. For at gøre dette skal du bruge ethvert arkiveringsprogram (ZIP, RAR) og en stor fil, som det tager flere timer at arkivere. Prøv at zippe denne fil. Hvis arkiveringen mislykkes, eller efter arkiveringsprocessen, bliver arkivet ubrugeligt, så er dette et tydeligt tegn på, at din processor ikke fungerer korrekt. Under arkivering overføres hovedbelastningen til processoren, og langsigtet arkivering vil sandsynligvis afsløre fejl.

Anbefalede: