Sådan Startes En Computer Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes En Computer Fra Et USB-flashdrev
Sådan Startes En Computer Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Startes En Computer Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Startes En Computer Fra Et USB-flashdrev
Video: Подключение принтера к компьютеру через USB (Windows) (TS200 series) 2024, Kan
Anonim

Ud over at starte fra en harddisk og CD kan næsten enhver computer startes fra et USB-flashdrev. Denne opstartsmetode kan bruges, når hovedoperativsystemet er inficeret med en virus.

Sådan startes en computer fra et USB-flashdrev
Sådan startes en computer fra et USB-flashdrev

Er det nødvendigt

PEBuilder-program og disk

Instruktioner

Trin 1

Først skal du forberede et USB-flashdrev, hvorfra computeren starter. Flash-drevet skal have et lydstyrke på mindst 256 megabyte. For at oprette en Live-version af Windows har du brug for PEBuilder-programmet og en disk, der indeholder operativsystemets distributionssæt. Efter start af programmet skal du vælge stien til disken med distributionssættet i hovedvinduet. Programmet kopierer alle de nødvendige filer og nødvendige drivere af sig selv. Hvis du ønsker det, kan du tilføje yderligere filer til enheden, f.eks. Antivirus- eller cd-brændingssoftware. Når du har besluttet sammensætningen af kompilationen, skal du klikke på knappen "Opret samling". Samlingen gemmes i en separat fil.

Trin 2

Installer og kør PE2USB-programmet. Indsæt USB-nøglen. Vælg stien til den oprettede samling i hovedprogramvinduet, og klik på knappen "Start". Windows Live skrives til USB-nøglen. Nu vil det være muligt at køre en kopi af Windows fra den, som har meget begrænset funktionalitet, men giver dig mulighed for at løse problemer forbundet med vira og forkerte systemindstillinger.

Trin 3

Indsæt flashdrevet i USB-porten, tænd for computeren, og gå ind i BIOS. Afhængigt af computermodel indtastes BIOS ved at trykke på en af funktionstasterne (F1 - F12). Find fanen "Bootindstillinger" i BIOS. Juster startkøen, så USB-flashdrevet er det første i køen. Gem ændringer, og afslut BIOS. Derefter skal Windows starte fra USB-nøglen.

Anbefalede: