Sådan Startes Kontrolpanelet Fra Kommandolinjen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Kontrolpanelet Fra Kommandolinjen
Sådan Startes Kontrolpanelet Fra Kommandolinjen

Video: Sådan Startes Kontrolpanelet Fra Kommandolinjen

Video: Sådan Startes Kontrolpanelet Fra Kommandolinjen
Video: Как слить воду из стиральной машины 2024, April
Anonim

Kommandolinjen er tilgængelig i enhver version af Windows, men den bruges sjældent. Nogle gange skal du bare bruge kommandolinjen. Sandsynligvis har mange befundet sig i en situation, hvor alle ikonerne på skrivebordet forsvinder, det er umuligt at ringe til task manager eller starte programmet. Dette kan skyldes tilstedeværelsen af vira på computeren eller forkert funktion af Windows. Derefter kan du ikke få adgang til kontrolpanelet på den sædvanlige måde. Det er da Windows-kommandolinjen er praktisk.

Sådan startes kontrolpanelet fra kommandolinjen
Sådan startes kontrolpanelet fra kommandolinjen

Er det nødvendigt

Windows-computer

Instruktioner

Trin 1

Før du bruger kommandolinjen, skal du først aktivere denne komponent. Klik på "Start" -kommandoen, vælg derefter "Alle programmer" på listen over programmer, vælg "Tilbehør". Find emnet "Kommandolinje", højreklik på det. En kontekstmenu åbnes, hvor vælg "Kør som administrator". En kommandoprompt åbnes.

Trin 2

Bemærk, at når du indtaster data på kommandolinjen, er det meget vigtigt, at du indtaster tegnene nøjagtigt og nøje overholder tastaturlayoutet. Hvis der skrives et stort bogstav "C", skal du derfor indtaste et stort bogstav gennem Caps Lock-tasten.

Trin 3

Bemærk, at det slet ikke er nødvendigt at skrive kommandoen på tastaturet, du kan bare kopiere kommandoen, højreklik derefter i kommandolinjevinduet og vælg kommandoen "Sæt ind" i genvejsmenuen. Tryk derefter på "Enter". Indtast eller kopier kommandoen Kontrolpanel i det vindue, der vises. Derefter starter "Kontrolpanel". Alle komponenter i Windows Kontrolpanel er tilgængelige her.

Trin 4

Nu til de vigtigste komponenter i "Kontrolpanel separat". For at køre administrationskomponenten skal du indtaste kontrol / navn Microsoft. OfflineFiles. For at starte operativsystemets firewallkomponent skal du indtaste kontrol / navn Microsoft. BiometricDevices. For at gendanne systemet til en tidligere tilstand skal du indtaste kontrol / navnet Microsoft. WindowsFirewall-kommandoen. Hvis du konfigurerer kontrolpanelet for dato og klokkeslæt, skal du indtaste kommandoen Dato og tid.

Trin 5

Den næste komponent i "Kontrolpanel" er "Enhedshåndtering". Det er vigtigt at kende kommandoen for at ringe til "Enhedshåndtering" ved hjælp af kommandolinjen, for når operativsystemet ofte arbejder med problemer, er det "Enhedshåndtering", der ikke starter som standard. Gå ind i Enhedshåndtering for at starte Enhedshåndtering. Disse komponenter er nok til at få adgang til de fleste af operativsystemets funktioner.

Anbefalede: