Sådan Aktiveres Diskettedrevet I BIOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Diskettedrevet I BIOS
Sådan Aktiveres Diskettedrevet I BIOS
Anonim

Du har købt et nyt diskettedrev, det er ikke svært at slutte det til din computer. I moderne systemer registreres drevet automatisk, hvis dette ikke er sket, og drevet ikke detekteres, bliver du sandsynligvis nødt til at gå ind i BIOS-indstillingerne.

Sådan aktiveres diskettedrevet i BIOS
Sådan aktiveres diskettedrevet i BIOS

Instruktioner

Trin 1

For at komme ind i BIOS skal du blot trykke på en tast i starten af computeren. Ofte er det Del, F1, F2, F3, F5, F10 eller en kombination af Ctrl + Alt + Esc. Det afhænger af modellen og BIOS-producenten. Uanset hvad det er, i nederste venstre hjørne af skærmen er der en inskription Tryk på X for at gå ind i seup, hvor X er navnet på knappen for at komme ind i BIOS. Hvis du gjorde alt korrekt, vises BIOS-vinduet.

Trin 2

I BIOS skal du kigge efter fanen om drev, hvis det er et SATA-drev, skal du finde SATA-Device-elementet, hvis du har henholdsvis et IDE-drev IDE-Device, hvis USB-drevet er USB-enhed. Find navnet på dit drev, hvis det står Deaktiveret ved siden af det, skal du ændre det til Aktiveret.

Trin 3

Nu skal du gemme dine ændringer. For at gøre dette skal du vælge fanen Gem og afslut opsætning eller trykke på F10-tasten. Et bekræftelsesvindue vises for at gemme ændringerne. Tryk på Y-tasten, hvis du vil anvende dem, hvis ikke, tryk på N-tasten.

Trin 4

Genstartssekvensen bliver tilgængelig og genkendt af operativsystemet. Hvis dette ikke sker, skal du kontrollere, om drevet er tilsluttet korrekt, om alle kabler er tilsluttet, og om netledningen er tilsluttet. Måske er sløjfen eller ledningen brudt og kommer ikke i kontakt, og skift den derefter.

Trin 5

Hvis du har brug for at starte fra diskettedrevet, skal du gå ind i BIOS igen. Find fanen BOOT eller Advanced BIOS Features, derefter Boot Device Priority (vælg startsekvensen med dit drev først) eller First Boot Device (vælg dit drevnavn). Gem ændringer, genstart computeren, og arbejd fra din opstartsdisk.

Anbefalede: