Sådan Tilsluttes Et Lydkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Lydkort
Sådan Tilsluttes Et Lydkort

Video: Sådan Tilsluttes Et Lydkort

Video: Sådan Tilsluttes Et Lydkort
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

For at lære en computer at "tale og" synge skal du tilslutte et lydkort. Afhængigt af konfigurationen kan lydkortet indbygges i bundkortet og deaktiveres med vilje, eller det kan fraværende som sådan. I hvert af disse tilfælde skal du tilslutte lydkortet på forskellige måder.

Sådan tilsluttes et lydkort
Sådan tilsluttes et lydkort

Instruktioner

Trin 1

For at tilslutte det lydkort, der er indbygget i bundkortet, skal du tænde computeren og gå ind i BIOS i starten af opstarten ved at trykke på “Del” -tasten. Når vi bevæger os gennem BIOS ved hjælp af tastaturpilene, leder vi efter den menu, der er ansvarlig for konfiguration af de integrerede komponenter. Ofte er det placeret under fanen “Avanceret” og kaldes “Integrerede perifere enheder”. De specifikke navne på fanerne og menuerne kan dog være forskellige, i dette tilfælde leder vi efter formuleringer, der har tæt betydning.

Trin 2

En gang i den ønskede menu vil vi se en liste over alle enheder, der er installeret på bundkortet. Disse er forskellige porte (seriel og USB), diskettestyring og andre komponenter. Blandt dem er vi interesserede i varen "Onboard Audio Controller", som er ansvarlig for tilslutning af et lydkort. Efter at have flyttet til indstillingerne for denne parameter, ændrer vi dens værdi fra "Disabled" (deaktiveret) til "Enabled" (aktiveret).

Trin 3

Hvis din computer ikke har et indbygget lydkort, skal du installere det direkte i systemenheden. For at gøre dette skal du slukke for strømmen helt og fjerne sidekassedækslet ved at løsne skruerne.

Trin 4

Når du har valgt en ledig plads på bundkortet til lydkortet, skal du fjerne det tilsvarende eksterne stik fra bagsiden af sagen.

Trin 5

Hold forsigtigt lydkortet på begge sider, og sæt det i det valgte hul med let tryk. Vi kontrollerer dens fiksering og korrekte installation.

Trin 6

Vi lukker sagsdækslet og forbinder de tilsvarende stik fra højttalerne og mikrofonen til lydkortet.

Trin 7

Efter start af operativsystemet skal du installere de nødvendige drivere til at genkende lydkortet og dets korrekte funktion.

Anbefalede: