Sådan Får Du Adgang Til Et ActiveX-objekt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Adgang Til Et ActiveX-objekt
Sådan Får Du Adgang Til Et ActiveX-objekt

Video: Sådan Får Du Adgang Til Et ActiveX-objekt

Video: Sådan Får Du Adgang Til Et ActiveX-objekt
Video: A problem occurred while Microsoft Access was communicating with the OLE server or ActiveX Control 2024, Kan
Anonim

Der er to slags kontroller i Microsoft Office Excel: formkontrol og ActiveX-kontrol. Sidstnævnte er uafhængige softwarekomponenter kaldet fra Excel. De er i stand til at håndtere webskripts og VBA-makroer.

Sådan får du adgang til et ActiveX-objekt
Sådan får du adgang til et ActiveX-objekt

Nødvendig

installeret Microsoft Office Excel-applikation

Instruktioner

Trin 1

For at få adgang til ActiveX-kontroller skal du konfigurere Excel til at vise fanen Udvikler. Du kan gøre dette på følgende måde: Klik på Office-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet, i nederste del af kontekstmenuen skal du klikke på knappen Excel Options.

Trin 2

En ny dialogboks åbnes, vælg sektionen "Generelt" i den. I gruppen "Grundlæggende muligheder for at arbejde med Excel" skal du indstille markøren i feltet "Vis fanen Udvikler på båndet". Klik på knappen OK nederst i vinduet for at gemme de nye indstillinger.

Trin 3

For at oprette et ActiveX-objekt skal du gå til fanen Udvikler og vælge afsnittet Kontrol på værktøjslinjen. Klik på "Indsæt" miniatureknappen. Kontekstmenuen udvides. I gruppen "ActiveX-kontroller" skal du vælge et af objekterne (felt, radioknap, liste osv.) Ved at klikke på det med venstre museknap.

Trin 4

Markøren ændrer sit udseende. Brug den krydsformede markør til at dimensionere dit objekt, mens du holder venstre museknap nede. Når du er færdig med at oprette, skal du frigive den. Når du vælger en af ActiveX-kontrollerne på værktøjslinjen, går Excel automatisk i designtilstand. Det er i denne tilstand, at kontrolelementerne på arket er tilgængelige til redigering.

Trin 5

Flyt markøren til objektet, vælg det, og klik på markeringen med højre museknap. I genvejsmenuen skal du vælge elementet "Objektformat". En dialogboks åbnes, hvor du kan konfigurere egenskaber og indstille størrelsen på objektet, beskytte det mod ændringer. Fanen Web udfyldes, når du planlægger at bruge en bog eller et ark som en webside.

Trin 6

For at få adgang til attributterne for et ActiveX-objekt skal du flytte markøren til det og dobbeltklikke på venstre museknap. Vinduet Egenskaber bliver tilgængeligt. Det er ansvarligt for objektets egenskaber. Hvis du ikke er tilfreds med standardobjektegenskaberne, skal du ændre dem i dette vindue.

Trin 7

Husk at du kun kan få adgang til et ActiveX-objekt og redigere det, som du finder passende, hvis designtilstand er aktiveret. I normal tilstand fungerer objektet som et funktionelt kontrolelement - knappen trykkes, rullebjælken justeres osv. Aktivering og deaktivering af designtilstanden sker, når du klikker på miniatureknappen med samme navn i afsnittet "Kontrolelementer".

Anbefalede: