Sådan Oprettes En Arbejdsgruppe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Arbejdsgruppe
Sådan Oprettes En Arbejdsgruppe

Video: Sådan Oprettes En Arbejdsgruppe

Video: Sådan Oprettes En Arbejdsgruppe
Video: Sådan opretter du cykelhjul i en hjulopretter (Værkstedsopretning) 2024, Kan
Anonim

En arbejdsgruppe kaldes normalt flere computere, der er forbundet til hinanden for at forenkle søgningen af brugere af sådanne objekter som delte mapper, printere, scannere. For at oprette forbindelse til en arbejdsgruppe skal du tage et par trin.

Sådan oprettes en arbejdsgruppe
Sådan oprettes en arbejdsgruppe

Instruktioner

Trin 1

Log ind på systemet med "Administrator" -kontoen (eller en konto fra et medlem af gruppen "Administratorer") ved hjælp af kommandoen "Skift bruger" ("Start" -knappen, "Logout" -kommandoen) eller ved næste opstart af systemet ("Start" -knappen, kommandoen "Lukning").

Trin 2

Ring til "System" -komponenten. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen. I kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du venstreklikke på systemikonet. En anden mulighed: Højreklik på "Desktop" på ikonet "Denne computer" og vælg "Egenskaber" i rullemenuen. Vinduet Systemegenskaber åbnes.

Trin 3

I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Computernavn" og klikke på knappen "Skift" placeret overfor forklaringen "Klik på knappen" Skift "for at omdøbe en computer eller slutte den til domænet manuelt. En yderligere dialogboks "Computernavnændring" åbnes.

Trin 4

I sektionen "Medlem" skal du indstille tokenet i feltet "Arbejdsgruppe" og indtaste navnet på den arbejdsgruppe, du vil oprette forbindelse til, i det tomme felt. Når du indtaster et arbejdsgruppenavn, skal du huske på, at det ikke må være det samme som computernavnet og ikke kan indeholde mere end femten tegn. Glem heller ikke, at tegn som;: "* + = / |? betragtes som ugyldig.

Trin 5

Klik på OK-knappen i vinduet "Skift computernavn". I vinduet "Systemegenskaber" skal du klikke på knappen "Anvend" for at de nye indstillinger skal træde i kraft. Luk vinduet ved at klikke på OK-knappen eller [x] -ikonet i øverste højre hjørne af vinduet.

Anbefalede: