Sådan Fjernes En Computer Fra En Arbejdsgruppe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Computer Fra En Arbejdsgruppe
Sådan Fjernes En Computer Fra En Arbejdsgruppe

Video: Sådan Fjernes En Computer Fra En Arbejdsgruppe

Video: Sådan Fjernes En Computer Fra En Arbejdsgruppe
Video: Hvordan bygger SharkGaming computere 2024, Kan
Anonim

Når du konfigurerer et lokalt netværk, skal du indtaste en parameter såsom "computerarbejdsgruppe". I fremtiden skal nogle brugere dog ændre disse parametre eller bare slette. I denne henseende opstår spørgsmålet: "Hvordan kan jeg fjerne en computer fra en arbejdsgruppe"?

Sådan fjernes en computer fra en arbejdsgruppe
Sådan fjernes en computer fra en arbejdsgruppe

Nødvendig

  • - computer;
  • - administratorrettigheder.

Instruktioner

Trin 1

På trods af alle vanskelighederne kan dette problem løses med et par enkle trin på computeren. På skrivebordet på din personlige computer skal du klikke på genvejen med titlen "Denne computer". Højreklik derefter i midten af det åbne vindue, og vælg "Egenskaber". Denne menu afspejler alle parametre og indstillinger i operativsystemet.

Trin 2

Vælg nu "Computernavn". Under navnet vil der være en fane, hvor den aktuelle computergruppe er skrevet. Hvis du vil ændre eller slette en arbejdsgruppe på en computer, skal du klikke på knappen "Skift". Hvis du har brug for helt at slette en post, skal du lade indtastningsfeltet være tomt og klikke på knappen "Gem". Det er dog værd at bemærke, at standardarbejdsgruppen kan være under navnet GROUP.

Trin 3

Prøv ikke at røre ved computernavnet, der er skrevet der. Du kan også til enhver tid kontrollere, hvilken gruppe din computer er i, og hvilke filer der er åbne til offentlig brug på det lokale netværk. For at gøre dette skal du gå til menuen "Netværkskvarter". Klik derefter på knappen "Vis computere i arbejdsgruppen". Hvis du ikke er i nogen af de fælles åbne grupper, giver systemet simpelthen en fejl.

Trin 4

Generelt kan vi sige, at det ikke tager meget tid at slette en arbejdsgruppe på en personlig computer. Prøv at gøre det mest optimale navn til computerens arbejdsgruppe, så du ikke behøver at ændre det senere. I Windows-operativsystemet er WORKGROUP altid standard. Det vil sige, vi kan antage, at grupperne falder sammen på mange computere, og derfor er yderligere systemkonfiguration ikke altid nødvendig.

Anbefalede: