Sådan Får Du Vist SMS På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist SMS På En Computer
Sådan Får Du Vist SMS På En Computer

Video: Sådan Får Du Vist SMS På En Computer

Video: Sådan Får Du Vist SMS På En Computer
Video: Sådan får du en gratis Joomla testserver på din computer 2024, Kan
Anonim

SMS-beskeder modtaget af en mobiltelefon med en COM- eller USB-port kan ses ved hjælp af en computer. For at gøre dette skal du bruge en terminalemulator og AT-modemkommandoer.

Sådan får du vist SMS på en computer
Sådan får du vist SMS på en computer

Instruktioner

Trin 1

Se i instruktionerne til din mobiltelefon for at nævne muligheden for at kontrollere den ved hjælp af AT-modemkommandoer.

Trin 2

Slut din telefon til din computer. Bemærk, at de serielle porte på mobiltelefoner fungerer ved 3, 3 eller 5 V og computere - ved 12 V. Brug MAX232-chippen i standardforbindelsesskemaet for at undgå at beskadige din mobiltelefon. Hvis computeren ikke har COM-porte, kan en sådan enhed tilsluttes USB via en FT232-konverter eller lignende, også i et standardforbindelsesskema eller et kabel med en indbygget konverter. Endelig, hvis telefonen er udstyret med en USB-port (som er den mest almindelige), kan den sættes direkte i den tilsvarende port på computeren. For at gøre dette skal du bruge den korrekte ledning til din enhed.

Trin 3

Nogle mobiltelefoner understøtter USB-porten i flere tilstande. Vælg blandt dem via menuen driftsformen som et modem. Hvis en Nokia-enhed, der er fremstillet efter 2009, registreres i denne tilstand som et flytbart optisk diskdrev med drivere, skal du skifte det til PC Suite-tilstand. Derefter defineres det som flere enheder tilsluttet via en USB-hub på én gang. En af disse enheder vil være et modem.

Trin 4

Start et terminalemuleringsprogram. På Linux hedder det Minicom, og på Windows kaldes det Hyper Terminal. I DOS kan du bruge terminalprogrammet, der er inkluderet i DOS Navigator-pakken, men det kan ikke fungere med USB-porte.

Trin 5

Vælg den port, som telefonen er tilsluttet. Navnet afhænger af, hvilken port telefonen er tilsluttet, og hvilket operativsystem der bruges. Hvis porten er valgt korrekt, skal maskinen svare med OK på ATZ-kommandoen.

Trin 6

Indtast kommandoen AT + CMGR = n, hvor n er meddelelsesnummeret på listen. Indholdet af denne meddelelse vises på skærmen. Nogle telefoner er også i stand til at fortolke kommandoen AT + CMGL = "ALL", som får maskinen til at vise alle SMS-beskeder på én gang. Kyrillisk kodning i dem er normalt Unicode, men der er undtagelser.

Anbefalede: