Sådan Får Du Vist En Disk På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist En Disk På En Computer
Sådan Får Du Vist En Disk På En Computer

Video: Sådan Får Du Vist En Disk På En Computer

Video: Sådan Får Du Vist En Disk På En Computer
Video: Sådan får du en gratis Joomla testserver på din computer 2024, Kan
Anonim

Før du begynder at scanne en disk, skal du sørge for, at der ikke er nogen ondsindet software på den. Du kan heller ikke se bestemte formater af filer, der er optaget på disken, hvis de nødvendige codecs ikke er installeret på pc'en.

Sådan får du vist en disk på en computer
Sådan får du vist en disk på en computer

Nødvendig

Computer, disk, antivirussoftware

Instruktioner

Trin 1

For ikke at inficere computeren skal du ikke skynde dig at åbne indholdet på disken straks efter indlæsningen. Ellers risikerer du at inficere systemet med farlige programmer og scripts, der påvirker din computers drift negativt, hvis der registreres vira på medierne. Med dette i tankerne skal du starte disken som følger.

Trin 2

Indsæt disken i drevet, og vent derefter på, at den indlæses helt. Et autorun-vindue åbnes på skrivebordet, som du skal ignorere (klik på knappen "Annuller"). Åbn mappen Denne computer. Her skal du finde det tilsluttede drev med den ilagte disk. Klik på drevets genvej, og vælg "Kontroller for vira" i genvejsmenuen (for at dette skal enhver antivirussoftware være installeret på computeren). Bekræftelse kan tage fra et par sekunder til to til tre minutter. Hvis antivirusprogrammet opdager trusler på mediet, skal du straks fjerne disken fra drevet og prøve at undgå at arbejde med det i fremtiden. Hvis antivirusprogrammet ikke registrerer nogen fare, skal du gå til visning af indholdet på disken.

Trin 3

Hvis der er videofiler gemt på disken, kan du have visse problemer med at se dem. Ofte udtrykkes sådanne problemer i det faktum, at computeren ikke har en pakke med nødvendige codecs. For at se videofilerne skal du installere K-Lite Codec Pack-softwaren på din pc. Det kan let findes på Internettet. Efter installation af codecs skal du genstarte systemet og fortsætte med at se multimedieindholdet på disken.

Anbefalede: