Sådan Oprettes En Brugerdefineret Funktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Brugerdefineret Funktion
Sådan Oprettes En Brugerdefineret Funktion

Video: Sådan Oprettes En Brugerdefineret Funktion

Video: Sådan Oprettes En Brugerdefineret Funktion
Video: Дунули 50 bar в двигатель АИ-8 2024, Kan
Anonim

Det kan være nødvendigt at oprette en brugerdefineret funktion, når du skriver et script, der kræver flere gentagne opgaver, der adskiller sig fra indbyggede JavaScript-funktioner.

Sådan oprettes en brugerdefineret funktion
Sådan oprettes en brugerdefineret funktion

Instruktioner

Trin 1

Indtast værdifunktionen for at starte oprettelsen af din egen brugerdefinerede funktion, og angiv det ønskede navn: funktionsfunktionsnavn.

Trin 2

Brug følgende syntaks til den oprettede funktion: - parenteser () for at definere variable parametre, der er valgfri for den oprettede brugerdefinerede funktion; - Krøllede parenteser {} for at vise javascript-kode.

Trin 3

Brug følgende symboler til at opretholde syntaksen: - kommaer - for at adskille variable parametre; - semikolon - for at definere slutningen af funktionsværdien. En brugerdefineret funktion uden parametre ser således sådan ud: function function_name () {}; funktionsnavn.

Trin 4

Brug den nyoprettede UDF til at ændre sidevisningsindstillingerne eller udføre beregninger og returnere resultatet. Til dette bruges returkommandoen. Eksempel: funktionssum (a, u) {var c = (a + u); return c;};

Trin 5

Udnyt muligheden for at oprette en ikke-navngivet brugerdefineret funktion, der kan kaldes ved at skrive til en variabel eller direkte. Disse funktioner kaldes ofte funktionsbogstaver eller lambdafunktioner.

Trin 6

Udvid menuen "Værktøjer" i den øverste værktøjslinje i Open Office-applikationsvinduet for at udføre handlingen med at oprette en brugerdefineret funktion med mulighed for efterfølgende opkald i formularerne på dokumentarket og gå til punktet "Makroer".

Trin 7

Vælg sektionen Makroadministration, og vælg OpenOffice.org Basic. En alternativ måde at ringe til Macro Editor-værktøjet er at trykke samtidigt på Alt + F11-tasterne.

Trin 8

Angiv det aktuelle dokument i makrogruppen, og klik på knappen Ny.

Trin 9

Bekræft udførelsen af den valgte operation ved at trykke på OK-knappen, og indtast koden for den brugerdefinerede funktion, der skal oprettes: function function_name () function_name = 1end-funktion.

Trin 10

Indtast værdien "= funktionsnavn" (uden parentes) i den ønskede celle i dokumentarket.

Anbefalede: