Sådan Får Du Vist Gemte Adgangskoder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Gemte Adgangskoder
Sådan Får Du Vist Gemte Adgangskoder

Video: Sådan Får Du Vist Gemte Adgangskoder

Video: Sådan Får Du Vist Gemte Adgangskoder
Video: The Sims 4 - Tutorial - Sådan får du uendelige penge 2024, April
Anonim

Sikkerhed er et nøgleelement i en bekvem og behagelig internetoplevelse, og derfor har næsten alle tjenester på netværket i dag en registreringsfunktion og kræver et kodeord for at få adgang til og ændre data. Hver internetbruger har mange forskellige konti og adgangskoder på en række forskellige websteder, og han formår ikke altid at gemme dem i hukommelsen, skrive dem ned og gemme dem samme sted. Fra tid til anden bliver data i hukommelsen forvirrede, og adgangskoder fra nogle steder glemmes - og brugerne ved ofte ikke, hvordan man gendanner en glemt adgangskode. Dette kan dog gøres hurtigt og nemt, da alle adgangskoder, du nogensinde indtaster, er gemt i dine browserdata. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du gendanner en en gang gemt, men glemt adgangskode ved hjælp af den udbredte Opera-browser som et eksempel.

Sådan får du vist gemte adgangskoder
Sådan får du vist gemte adgangskoder

Instruktioner

Trin 1

Åbn en browser, og installer knappen Wand + Capture + Report fra det officielle websted for at importere adgangskoder. Når knappen er installeret i browserpanelet, skal du højreklikke på menulinjen og klikke på punktet "Indstillinger" og derefter på underafsnittet "Udseende".

Trin 2

Et browservindue åbnes, hvor du skal klikke på fanen "Knapper" og vælge "Mine knapper" -elementet der og finde den netop indlæste Wand + capture + -rapport på listen. Træk denne knap manuelt til den øverste bjælke i browserknapperne.

Trin 3

Åbn nu ethvert websted, du skal gå til, men du har glemt din adgangskode. På siden med et vindue til indtastning af et brugernavn og en adgangskode skal du klikke på den knap, du installerede i kontrolpanelet i det forrige trin.

Trin 4

Et JavaScript-vindue åbnes, som viser login og adgangskode, der er gemt af browseren til dette websted. Klik på OK, og gå ind på siden.

Trin 5

På en lignende måde kan du gendanne adgangskoderne til dine websteder i andre browsere.

Anbefalede: