Sådan Får Du Vist Adgangskoder På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Adgangskoder På Din Computer
Sådan Får Du Vist Adgangskoder På Din Computer

Video: Sådan Får Du Vist Adgangskoder På Din Computer

Video: Sådan Får Du Vist Adgangskoder På Din Computer
Video: NemID - skift adgangskode 2024, Kan
Anonim

Ofte er der mere end én bruger på en computer. Hver har sin egen version af mailprogrammer og instant messengers, fuldt ud arbejde med browsere og andre programmer. Naturligvis har hver bruger også sine egne adgangskoder til at starte ICQ eller gå ind på et socialt netværkssite som Odnoklassniki eller VKontakte. Hvis du er computeradministrator, kan du installere et specielt program, der overvåger alle kørende programmer.

Sådan får du vist adgangskoder på din computer
Sådan får du vist adgangskoder på din computer

Nødvendig

  • - computer
  • - internettet
  • - administratorrettigheder.

Instruktioner

Trin 1

Download NeoSpy-programmet til computerens hukommelse. Installer programmet via installationsfilen.

Trin 2

Kør programmet, og gå til vinduet "Indstillinger". Indtast en genvejstast for at afslutte skjult tilstand og, hvis du finder det nødvendigt, en administratoradgangskode. Rediger indstillingerne til sporing af driften af programmer i afsnittet "Logning" i indstillingerne, især fanen "Tastatur". Det er ved hjælp af dette afsnit, at du kan finde ud af de adgangskoder, der er indtastet på din computer.

Trin 3

Lad computeren være i normal drift i en dag eller to, så de brugere, hvis adgangskoder du vil vide, kan få tid til at arbejde på det. Det er også værd at overveje, at dine adgangskoder i dette program gemmes, så hold adgangskoden fra hjælpeprogrammet et sikkert sted. Brug antivirussoftware til at forhindre vira i at opfange alle data fra NeoSpy-programmet.

Trin 4

Få NeoSpy ud af stealth-tilstand og se loggen over meddelelser fra tastaturinterceptor, udklipsholder, besøgte websteder og andre interessante oplysninger. Blandt kombinationerne indtastet fra tastaturet kan du finde adgangskoder til alle programmer.

Trin 5

Misbrug ikke sådan spyware. Almindelige brugere kan vise sig at være ret erfarne computerspecialister, og din troværdighed som computerejer vil blive undermineret. Det er bedst at arbejde på forskellige computere, da mange brugere ikke kan lide at konstant indtaste deres adgangskoder på sociale netværk på grund af, at en anden er logget ind foran dem.

Anbefalede: