Hvorfor Fungerer Printeren Ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Fungerer Printeren Ikke?
Hvorfor Fungerer Printeren Ikke?

Video: Hvorfor Fungerer Printeren Ikke?

Video: Hvorfor Fungerer Printeren Ikke?
Video: airsoft Hvorfor virker min printer ikke Edition (Unfinished) 2024, April
Anonim

I dag er det umuligt at forestille sig et kontor uden moderne udstyr. Men værdien af kontorudstyr kan kun forstås fuldt ud, når det ikke fungerer. Dette kan få printeren til at mislykkes af forskellige årsager.

Hvorfor fungerer printeren ikke?
Hvorfor fungerer printeren ikke?

Instruktioner

Trin 1

Ingen fysisk forbindelse er etableret. Sørg for, at printeren er tilsluttet en stikkontakt og tilsluttet computeren, og at der ikke er brud på kablerne. Mange printere har en tænd / sluk-knap på kroppen. Sørg for, at der trykkes på den - når printeren er tændt, lyser indikatorlampen.

Trin 2

Systemet genkender ikke hardwaren. For at printeren kan fungere, skal den relevante software være installeret på computeren. Som regel følger driveren med printeren. Hvis installationsdisken mangler, skal du downloade driveren fra Internettet fra udstyrsproducentens officielle hjemmeside.

Trin 3

Start guiden Tilføj printer. For at gøre dette skal du ringe til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start". I kategorien "Printere og anden hardware" skal du vælge "Tilføj en printer" eller klikke på ikonet "Printere og faxenheder" og vælge denne opgave i venstre side af vinduet. Følg instruktionerne fra installationsprogrammet. Hvis det ikke automatisk genkender printermodellen og den tilsvarende driver, skal du selv angive de nødvendige oplysninger.

Trin 4

Udskrivningen er sat på pause eller forsinket. Hvis printeren er tilsluttet, "ser" systemet den, men dokumenter udskrives ikke, skal du kontrollere printerindstillingerne. Åbn mappen Printere og faxenheder fra menuen Start. Flyt markøren til printerikonet og højreklik på det.

Trin 5

Tjek posten på tredje linje i rullemenuen. Hvis output af dokumenter til udskrivning er suspenderet, vil linjen indeholde kommandoen "Genoptag udskrivning" - klik på den med venstre museknap. Hvis udskrivningen er forsinket, skal du klikke på linjen "Brug printer online" (femte linje i rullemenuen).

Trin 6

Hvis indstillingen ikke er årsagen til problemet, skal du sørge for, at der er papir i bakken. Hvis et dokument sidder fast i printeren, skal du åbne dækslet til huset og fjerne forsigtigt arket. Kontroller, om patronen er fyldt. Kontakt en servicetekniker, hvis problemet ikke er løst.

Anbefalede: