Hvorfor Tastaturet Ikke Fungerer, Når Windows Starter

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Tastaturet Ikke Fungerer, Når Windows Starter
Hvorfor Tastaturet Ikke Fungerer, Når Windows Starter

Video: Hvorfor Tastaturet Ikke Fungerer, Når Windows Starter

Video: Hvorfor Tastaturet Ikke Fungerer, Når Windows Starter
Video: Установка Windows 7 на слабеньком нетбуке Emachines Em350 2024, April
Anonim

Desværre er tastaturfejl ikke ualmindelige. Normalt vises denne funktionsfejl, når øjeblikket for adgang til BIOS allerede er gået, og du ser, at indikatorlamperne ikke lyser, og du forstår, at tastaturet ikke fungerer.

Hvorfor tastaturet ikke fungerer, når Windows starter
Hvorfor tastaturet ikke fungerer, når Windows starter

Er det nødvendigt

Et fungerende tastatur testet på en anden fungerende computer, en anden computer

Instruktioner

Trin 1

Hovedårsagerne til en sådan funktionsfejl ligger i hardwarefejl eller softwarefejl. Det er meget simpelt at kontrollere hardwareversionen - tjek stikket på dit tastatur og forbindelsesstikket. Hvis alt ser okay ud, skal du udskifte tastaturet med et godt og genstarte computeren. I tilfælde af yderligere manglende evne til at bruge denne enhed, skal du kontrollere versionen af softwarefejlen.

Trin 2

Prøv først at genstarte maskinen. Måske vil operativsystemet lokalisere og rette softwarefejlen. Prøv at geninstallere dit tastatur. For at gøre dette skal du i vinduet "Systemegenskaber", "System" "Kontrolpanel" finde fanen "Hardware". Klik på knappen Enhedshåndtering. I vinduet "Enhedshåndtering" skal du markere elementet "Tastatur" og slette det, lukke "Enhedshåndtering". Indtast derefter punktet "Hardwareinstallation", og kør "Installationsguiden". Klik på knappen Næste, og vent, mens installationsprogrammet registrerer tastaturet. Operativsystemet informerer dig om detektion og funktion af tastaturet ved at tænde Num Lock-indikatorlampen. Hvis programmet viser en meddelelse om afslutningen af installationen af nye enheder og beder dig om at genstarte, skal du klikke på knappen "Nej", da tastaturet allerede er funktionelt. Klik også på knappen Afslut i guiden Tilføj ny hardware, og afslut menuen Systemegenskaber.

Trin 3

En af mulighederne for en fejl kan være, at operativsystemet ikke registrerer den krævede driver. For at geninstallere driveren skal du gå til webstedet for din tastaturproducent, vælge den model, du har brug for, downloade arkivet og pakke det ud. Som regel kommer sådanne drivere med deres eget installationsprogram, og så skal du bare køre filen. Hvis der ikke er nogen, skal du starte "Enhedshåndtering", vælge kommandoen "Opdater driver" og angive stien til det bibliotek, hvor den udpakkede driver er placeret i manuel søgningstilstand. Genstart computeren efter installationen.

Trin 4

Ofte er et ikke-fungerende tastatur resultatet af et virusprogram, der har slået sig ned på din maskine. Et typisk tegn på dette er musens svigt såvel som pegefeltet. Kontroller systemet med et antivirusprogram. Det er bedst ikke at stole på gratis hjælpeprogrammer, der lover øjeblikkelig succes og helbreder din computer. Brug gennemprøvede og velkendte antivira. Chancerne for succes med sådan sikkerhed er meget højere.

Trin 5

En meget reel grund til tastaturfejl kan også være manglende BIOS-forbindelse. Denne fejl er især almindelig på maskiner med indbyggede tastaturer. Det kan være ret simpelt at rette op på situationen. Aktivér BIOS, mens computeren starter. Find fanen med en liste over input- og outputenheder. Vælg USB-controller, og aktiver Enabled. Aktivér den samme tilstand for elementet USB-tastaturopsætning. Afslut BIOS med bekræftelse for at gemme nye indstillinger. I tilfælde af at intet af ovenstående hjalp dig, så kontakt servicecentret.

Anbefalede: