Sådan Installeres Kort På Din Tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Kort På Din Tablet
Sådan Installeres Kort På Din Tablet

Video: Sådan Installeres Kort På Din Tablet

Video: Sådan Installeres Kort På Din Tablet
Video: Ошибка руля на океаническом проходе? Давайте узнаем - Патрик Чилдресс Парусная # 61 2024, April
Anonim

De fleste moderne tablets er udstyret med GPS-moduler, der tillader navigation ved hjælp af satellittjeneste. For at bruge denne funktion skal du installere en speciel applikation, der fungerer som et kort på din enhed.

Sådan installeres kort på din tablet
Sådan installeres kort på din tablet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger en tablet, der kører Android-operativsystemet, skal du installere de nødvendige kort ved hjælp af Play Market-applikationsbutikken. For at gøre dette skal du klikke på den tilsvarende programgenvej i enhedens menu.

Trin 2

Søgningen efter det ønskede navigationsprogram kan også udføres ved hjælp af søgeikonet i øverste højre hjørne af Play Market. Indtast forespørgslen "Maps" eller GPS, og i listen over opnåede resultater, undersøge de applikationer, der er tilgængelige til download. Populære applikationer er også Yandex. Maps og DublGIS.

Trin 3

Når du har valgt den mest optimale applikation til dig selv, skal du klikke på knappen "Installer" og vente til installationen af programmet på tabletten er afsluttet. Når du har gennemført proceduren, vil du se en meddelelse i øverste venstre hjørne af skærmen.

Trin 4

Klik på genvejen til det oprettede program, og tillad adgang til din placering, når den tilsvarende meddelelse vises.

Trin 5

Vent på, at programmet bestemmer din aktuelle placering. Dette kan tage flere minutter, afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse. Installation af kort til tabletten er færdig.

Trin 6

Hvis du bruger en iPad, kan lignende applikationer installeres via den ved hjælp af AppStore. Søg efter det ønskede program via enhedens menu, og installer det derefter ved at klikke på knappen "Gratis" i programvinduet. Også i enhedens menu er der allerede et forudinstalleret program "Maps", som har omfattende funktionalitet og er i stand til at bygge næsten alle ruter i din by.

Anbefalede: