Sådan Starter Du En Ny Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Ny Computer
Sådan Starter Du En Ny Computer

Video: Sådan Starter Du En Ny Computer

Video: Sådan Starter Du En Ny Computer
Video: Sådan NULSTILLER Du Din Computer! 2024, Kan
Anonim

Nogle mennesker foretrækker at købe en stationær computer uden et forudinstalleret operativsystem. Denne metode giver dig mulighed for at spare et par tusind rubler, når du køber.

Sådan starter du en ny computer
Sådan starter du en ny computer

Nødvendig

Diskwindows 7

Instruktioner

Trin 1

I dette eksempel overvejer vi en situation, hvor du købte en computer uden et forudinstalleret operativsystem. Naturligvis skal du installere selve operativsystemet og et antal programmer for at optimere og sikre din computer.

Trin 2

Lad os starte med at installere operativsystemet. Lad os tage Windows 7 OS som et eksempel. Indsæt disken i drevet, og tryk på Del-knappen i starten af computerstart. Find menuen Boot Options og åbn den. Gå til Boot Device Priority, og indstil dit diskettedrev som den primære enhed ved opstart. Genstart din pc.

Trin 3

Vælg installationssproget, angiv den version af operativsystemet, du planlægger at installere. Displayet viser en liste over harddiske. Mest sandsynligt vil det være en hel disk. Klik på knapperne Diskopsætning og Slet. Klik nu på knappen "Opret". Angiv størrelsen på den lokale disk (mindst 50 GB til installation af Windows 7). Gentag denne handling for at oprette en anden partition. Dens størrelse kan tage al den resterende plads.

Trin 4

Fortsæt med installationen af operativsystemet. Det første program, der installeres på et nyt operativsystem, skal være antivirus. Det er meget vigtigt at gøre dette, før du opretter forbindelse til et lokalt netværk eller internettet. Valget af antivirussoftware er helt på dine skuldre.

Trin 5

Installer firewallen. På trods af at mange antivirusprogrammer inkluderer en firewall-funktion, anbefales det at installere det som et separat program.

Trin 6

Når du har installeret alle de programmer, du har brug for, er det tid til at optimere din computer. Gå til hjemmesiden www.iobit.com. Download programmet Advanced System Care derfra. Installer og kør det

Trin 7

Åbn System Diagnostics-menuen og kør en scanning. Klik på knappen "Reparer" for at rette fejl i systemet.

Trin 8

Gentag det forrige trin ved at åbne elementet "Rens Windows". Sørg for at udføre en lignende systemanalyse mindst en gang hver anden uge.

Anbefalede: