Sådan Installeres Yderligere Kort I Garmin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Yderligere Kort I Garmin
Sådan Installeres Yderligere Kort I Garmin

Video: Sådan Installeres Yderligere Kort I Garmin

Video: Sådan Installeres Yderligere Kort I Garmin
Video: Как бесплатно обновить карты на навигаторе Garmin 2024, Marts
Anonim

Garmin-navigatører sælges med et forudinstalleret sæt kort. Imidlertid opfylder de muligvis ikke altid kravene fra forbrugeren, eller visse områder kan være fraværende fra dem. I denne henseende bliver det nødvendigt at installere yderligere kort.

Sådan installeres yderligere kort i Garmin
Sådan installeres yderligere kort i Garmin

Instruktioner

Trin 1

Gå til Garmins websted på https://www.garmin.com/. Gå til kortafsnittet, og åbn elementet "Gratis opdatering". Her kan du downloade MapChecker-softwaren, som er installeret på din computer og bruges til at finde og downloade nye Garmin-kort. Derefter skal du slutte navigatoren til din computer og installere nye yderligere kort på den ved hjælp af denne applikation.

Trin 2

Brug MapSource, der også er tilgængelig som download fra Garmin-webstedet. Det er designet til at installere yderligere kort, der er frit tilgængelige og er helt gratis. Download programmet. Pak arkivet ud, og kør filen msmain.msi, og åbn derefter filen setup.exe for at installere applikationen.

Trin 3

Gennemse internettet efter kort, som du gerne vil installere på din Garmin-navigator. Download dem til din computer, og pakk dem ud i en separat mappe. Kør installationsfilen for hvert af de downloadede kort.

Trin 4

Tilslut din navigator til din computer, og start MapSource. Åbn menuen "Systemværktøjer" og gå til "Administrer kortprodukter". En liste med downloadede yderligere kort vises i venstre del af vinduet.

Trin 5

Vælg den, du vil placere i navigatoren. For at gøre dette skal du klikke på rektangelikonet på programværktøjslinjen og på det fremhævede kort. Klik derefter på knappen "Installer". Gentag denne procedure med resten af de ekstra kort.

Trin 6

Download yderligere kort direkte til din Garmin-enhed i mappen Map. Dette kan gøres med 1xxx-versionen af Nuvi-enheden. Tilslut din navigator til din computer, og åbn den tilsvarende mappe. Download kort fra internettet med img-udvidelsen. Omdøb dem til gmapsupp.img, tilføj et nummer til navnet. For eksempel vil nye filer se ud som gmapsupp1.img, gmapsupp2.img osv. Genstart din navigator og kontroller, om kortene fungerer korrekt.

Anbefalede: