Sådan Eksporteres Favoritter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Eksporteres Favoritter
Sådan Eksporteres Favoritter

Video: Sådan Eksporteres Favoritter

Video: Sådan Eksporteres Favoritter
Video: Тест-драйв Ситроен C4 седан 2015. Видеообзор Citroen C4 2024, April
Anonim

Funktionen af moderne browsere "Foretrukne" eller "Bogmærker" giver dig mulighed for ikke at huske links til ofte besøgte websteder, men at gemme dem direkte i browseren, så du senere med et klik får adgang til den ønskede ressource. Når du geninstallerer systemet, skal du overføre alle links til den nyinstallerede browser.

Sådan eksporteres favoritter
Sådan eksporteres favoritter

Nødvendig

  • - computer;
  • - browser.

Instruktioner

Trin 1

Eksporter dine foretrukne i Internet Explorer. For at gøre dette skal du starte programmet fra hovedmenuen og derefter klikke på knappen "Føj til favoritter", vælge "Import og eksport" -punktet. Guiden Eksport og import starter, klik på knappen "Næste" i det vindue, der åbnes.

Trin 2

Vælg kommandoen "Eksporter favoritter", klik på knappen "Næste". Vælg den mappe, du vil gemme fra favoritterne. For at eksportere alle links fra favoritter skal du vælge den øverste mappe og klikke på knappen "Næste". En fil med navnet Bookmark.htm oprettes i mappen Dokumenter.

Trin 3

For at ændre placeringen for at gemme dine favoritter skal du angive den ønskede mappe og klikke på "Næste". I det sidste vindue i guiden skal du klikke på Udfør for at fuldføre lagring af favoritlinkene fra Internet Explorer.

Trin 4

Eksporter bogmærker fra Mozilla Firefox. For at gøre dette skal du starte programmet fra hovedmenuen og derefter gå til menuen "Bogmærker", vælge punktet "Administrer bogmærker" og derefter vælge menuen "Import og sikkerhedskopi" øverst på skærmen i et nyt vindue.

Trin 5

I denne menu skal du lave en sikkerhedskopi af dine bogmærker, den kan kun åbnes i dette program. Eller vælg elementet "Eksporter til HTML". I det vindue, der åbnes, skal du vælge placeringen for at gemme filen og dens navn. Klik på knappen Gem.

Trin 6

Eksporter bogmærker fra Opera-programmet. For at gøre dette skal du starte browseren og derefter gå til menuen "Bogmærker", vælge "Administrer bogmærker". Klik på knappen "File", vælg menupunktet "Export Opera Bookmarks". Vælg det sted, hvor filen skal gemmes med bogmærker, indtast derefter filnavnet, og klik på "Gem".

Trin 7

Start Google Chrome-browseren for at eksportere bogmærker fra den. Klik på skruenøglen, vælg "Bogmærkehåndtering". I det vindue, der åbnes, skal du klikke på "Organiser", vælge "Eksporter bogmærker" og gemme på samme måde som i det forrige trin.

Anbefalede: