Sådan Gemmes Genveje Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Genveje Til Skrivebordet
Sådan Gemmes Genveje Til Skrivebordet

Video: Sådan Gemmes Genveje Til Skrivebordet

Video: Sådan Gemmes Genveje Til Skrivebordet
Video: Hvordan du flytter uploader mappen til skrivebord 2024, April
Anonim

Du har sandsynligvis allerede bemærket, at når skærmopløsningen blev ændret eller computeren styrtede ned, hvilket fik computeren til at genstarte, blev placeringen af ikonerne på skrivebordet ændret. Det er godt, hvis der kun er et dusin af dem, men at arrangere ikonerne i rækkefølge, når der er flere dusin af dem, er en ret kedelig opgave.

Sådan gemmes genveje til skrivebordet
Sådan gemmes genveje til skrivebordet

Nødvendig

Ikonbeskyttelsessoftware

Instruktioner

Trin 1

Hvor ofte har du forsøgt at rydde op i rodet på skrivebordsgenveje? Før eller senere skal du gøre det. Nogen installerer et nyt tapet (tapet til skrivebordet) og lægger genveje ud i henhold til billedet på "tapetet", men på et tidspunkt flyver hele genvejsdesignet, så du kan bruge standard systemværktøjer eller yderligere software til at løse problemet.

Trin 2

Den enkleste løsning ville være at banalt fastgøre skrivebordsikoner. For at aktivere denne mulighed skal du højreklikke på et tomt rum på skrivebordet, vælge menupunktet "Arranger" og vælge kommandoen "Dock" fra listen. Metoden er effektiv, men den tillader dig ikke at flytte genveje til nogen mapper osv.

Trin 3

Der er flere hjælpeprogrammer til korrekt styring af genveje, desværre har Microsoft endnu ikke udviklet et sådant værktøj, så du er nødt til at bruge tredjepartsværktøjer, for eksempel Icon Protector. Du kan downloade det på følgende link

Trin 4

Programmet optager en lille mængde RAM og er efter lanceringen konstant i systembakken (ved siden af uret). Arkivet med hjælpeprogrammet indeholder 2 filer, de skal kopieres til enhver mappe, helst til mappen C: / Program Files / Icon Protector.

Trin 5

For automatisk at starte programmet skal genvejen placeres i mappen "Startup". Klik på menuen "Start", vælg "Alle programmer", højreklik på "Startup" -mappen.

Trin 6

I det åbnede katalog skal du højreklikke på et tomt rum, i kontekstmenuen skal du vælge gruppen "Ny" og derefter "Genvej" -punktet. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive stien til den eksekverbare fil, som du har valgt C: / Program Files / Icon Protector / IconProt.exe. Klik på OK-knappen for at lukke dette vindue.

Trin 7

I vinduet til oprettelse af en genvej skal du klikke på "Næste", indtaste navnet på programmet Ikonbeskytter og klikke på "Udfør".

Trin 8

For at gemme placeringen af ikonerne på skrivebordet skal du højreklikke på programikonet og vælge sektionen Gem skrivebord og derefter vælge et hvilket som helst skema. Gendannelse af det gemte layout sker på samme måde, i stedet for sektionen Gem skrivebord skal du vælge Indlæs skrivebordssektionen.

Anbefalede: