Sådan Gendannes Genveje På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Genveje På Skrivebordet
Sådan Gendannes Genveje På Skrivebordet

Video: Sådan Gendannes Genveje På Skrivebordet

Video: Sådan Gendannes Genveje På Skrivebordet
Video: Genveje på skrivebordet med gruppepolitikker 2024, Marts
Anonim

Opgaven med at gendanne genveje til skrivebordet på en computer, der kører Windows, kan enten skyldes en konfigurationsfejl eller udsættelse for ondsindet software.

Sådan gendannes skrivebordsgenveje
Sådan gendannes skrivebordsgenveje

Instruktioner

Trin 1

Ring til genvejsmenuen på skrivebordet på computeren, der kører under Windows XP, ved at højreklikke på et tomt rum, og vælg "Egenskaber" -elementet. Brug fanen "Skrivebord" i dialogboksen, der åbnes, og klik på knappen "Tilpas skrivebord". Anvend afkrydsningsfelterne i linjerne med de krævede elementer, og bekræft lagringen af de foretagne ændringer ved at klikke på OK-knappen.

Trin 2

Ring til genvejsmenuen på skrivebordet på en computer, der kører Windows version 7 eller Vista ved at højreklikke på et tomt rum, og vælg "Tilpasning". Udvid linket Skift skrivebordsikoner, og anvend afkrydsningsfelterne i felterne for de ønskede komponenter. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Trin 3

Hvis du ikke kan gendanne skrivebordsikoner ved hjælp af ovenstående metode, skal du starte værktøjet til opgavestyring ved samtidig at trykke på funktionstasterne Ctrl, alt="Image" og Del. Gå til fanen Applikationer i dialogboksen, der åbnes, og klik på knappen Ny opgave. Skriv regedit på den åbne linje i den nye dialogboks.

Trin 4

Udvid HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion-grenen, og dobbeltklik på mappen med navnet Winlogon. Vælg indstillingen med navnet Shell, og dobbeltklik også på den. Skift værdien på denne nøgle til explorer.exe, og bekræft at gemme de foretagne ændringer ved at klikke på OK.

Trin 5

Gå til mappen File File Execution Options i samme gren, og slet indstillingen explorer.exe i højre side af den dialog, der åbnes. Gem dine ændringer ved at klikke på OK, og afslut værktøjet Registreringseditor.

Trin 6

Hvis alle disse trin ikke gendannede skrivebordsikoner, skal du bruge det specialiserede AVZ-program til at gendanne normal systemydelse.

Anbefalede: