Sådan Gendannes Ikke-gemte Dokumenter I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Ikke-gemte Dokumenter I Word
Sådan Gendannes Ikke-gemte Dokumenter I Word

Video: Sådan Gendannes Ikke-gemte Dokumenter I Word

Video: Sådan Gendannes Ikke-gemte Dokumenter I Word
Video: Gendan ikke gemte filer i Word (Office 365 Dansk) 2024, April
Anonim

Gendannelse af en ikke-gemt fil i Word-applikationen inkluderet i Microsoft Office-pakken er mulig takket være autosave-dokumentfunktionen. I dette tilfælde anvendes der ikke yderligere programmer.

Sådan gendannes ikke-gemte dokumenter i Word
Sådan gendannes ikke-gemte dokumenter i Word

Instruktioner

Trin 1

Gendan den nyeste version af et dokument, der ved et uheld blev lukket uden at gemme. For at gøre dette skal du ringe til hovedsystemmenuen ved at klikke på knappen "Start" og gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket til Microsoft Office, og start Word.

Trin 2

Udvid menuen "Filer" i det øverste servicepanel i applikationsvinduet, og brug knappen "Seneste filer". Vælg kommandoen Gendan ikke-gemte dokumenter, og vælg den ønskede fil i dialogboksen, der åbnes. Klik på linket "Gem som" i det øverste servicepanel i programvinduet for at gemme det gendannede dokument.

Trin 3

Brug en alternativ metode til at gendanne ikke-gemt Word-dokument. For at gøre dette skal du åbne menuen "File" i det øverste servicepanel i Word-vinduet og vælge "Information" -punktet. Brug kommandoen "Versionskontrol", og vælg linket "Gendan ikke-gemte dokumenter." Angiv den ønskede fil i dialogboksen, der åbnes og gem det gendannede dokument.

Trin 4

Bemærk, at hvis filen lukkes uden at gemme, opretter Word stadig en midlertidig kopi af den. Hvis det er umuligt at bruge ovenstående handlingsalgoritmer, forbliver disse midlertidige kopier tilgængelige for brugeren. For at gøre dette skal du vende tilbage til hovedmenuen "Start" og igen gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket Tilbehør, og start Windows Stifinder-applikationen.

Trin 5

Naviger til stien: drive_name: Documents and Settings usernameLocal SettingsApplication DataMicrosoftOfficeUnsavedFiles (for Windows XP) or drive_name: UsersusernameAppDataLocalMicrosoftOfficeUnsavedFiles (for Windows 7 og Vista). Udvid mappen UnsavedFiles, og find den fil, der skal gendannes. Gem det fundne dokument for ikke at miste det igen.

Anbefalede: